Liberecin valmentaja Třinecin pudotuksen jälkeen: Se näytti junioreilta

“Třinecillä oli enemmän tahtoa voittaa ja parempi tulos”, Liberec valmentaja David Vavruška. “Pelimme, toisaalta, on tullut professorilta. Minun makuun, pääsimme otteluun pitkään, tuntui siltä, ​​että tulimme suoraan otteluun, eikä se ollut edessämme. Olimme vastuuttomia puolustaessaan, ja se näytti meille kuin nuorempi jalkapalloa. ”

Joukkue Nisa Cup seurasi huonoja tuloksia ylhäältä kilpailun ja odottaa kevään ensimmäiset voittaa ole suorittanut edes kuudennessa pelissä. Valmentaja Vavruška kun Trinec laittaa kentän paras, joka on tällä hetkellä saatavilla.

Trinec, joka toisen divisioonan soittaa myös pelastus-, tuli pelin hyvin ja oli neljäsminuutin kuluttua hän lähetti hänet johtamaan Smetanaa, joka kerran pelasi Liberecin. “Me itse vaikeuttaa tilannetta, ensimmäinen iskut ja sitten saada laukoi League,” haukkui Slovan valmentaja.

“Minä vaarassa sitä, menin ensimmäisen tangon ja pallon vastaan ​​líznul. Tämä keskus oli loistava “, Smetana sanoi. “Olen iloinen, etten osunut vastaan ​​Liberec, mutta tärkeintä on se, että voitimme.” Hän lisäsi, että motivaatio Třinečtí ei tarvitse. “Se oli meitä Major League mančaft.”

Liberecin tauon jälkeen ratkaistaan ​​jälkeen Delarge suoritettu päähän. Mutta kymmenen viime tulitikut vieraat tulivat ulos noin 80 minuuttia perillisiä ja teki seitsemän minuuttia myöhemmin Motyčka.

“Ottelu oli henkilökohtainen kaksintaistelut ja aiempien Makeover mahdollisuudet.Hän oli parempi vastustaja “, sanoi Liberecin keskikenttäpelaaja Michal Breznanik. “Liigasta epäonnistuneet venytys kanssamme, meidän on katkaistava se. Otamme kupin vakavasti, ei ole pelkkää pelastustoimintaa. ”

” Odotimme enemmän heistä “, Smetana myönsi. “Kaverit ovat erittäin hyviä, vuosi sitten he pelasivat Euroopan Cupit, mutta he ovat alhaalla ja olemme käyttäneet sitä.” Ulkopuolisen aseman Trineck-jalkapalloilijoille heidän valmentajansa Mark Kalivodyn mukaan sopii. “Pelataan paremmin kuin kun meillä on paineita ja meidän on onnistuttava”, Kalivoda sanoi. Hän arvosti tiiminsä kurinalaisuutta. “Ja tärkeintä on, että emme ole edes rikkoneet.Vastustaja on kuitenkin laatu, ei juhlia vielä “, sanoi Kalivoda.

Třinečtí ansiosta kotiin voittaa kaksi maalia ja loi lupaava asentoon ennen puolivälierissä kosto, joka pelataan 14. huhtikuuta. Liberec on nyt paljon tärkeää päivämäärää sunnuntai-, 5. huhtikuuta, kun eksistentiaalinen ottelu vieraille Nisa koko Brno.