Liverpool voisi pelata kesän Europa-ottelupeliä Wiganissa tai Boltonissa

Liverpool haluaa pelata eurooppalaista kotiurheilua Wigan Athleticissa tai Bolton Wanderersissa seuraavana kautena, jos Jürgen Kloppin joukkue palaa Europa-liigaan kolmannella karsintakierroksella.

useimmat aikaherkät vaiheet tänä kesänä, kun betoni on kytketty olemassa olevaan telineeseen ja että osa liittyy uuteen rakennettuun rakennukseen takana. Manchester Unitedin kasvot saattavat tehdä määräaikaa José Mourinhon siirtymiseksi Lue lisää

As seurauksena stadionin kapasiteetti on rajallinen, kun Europa-liigan kolmannet karsintakierrokset järjestetään 28. heinäkuuta ja 4. elokuuta – ja klubi etsii pohjoisen naapurin vaihtoehtona.

Yksinkertainen maantieteellinen ratkaisu, lyhyt kävelymatka Stanley Parkille Merseysiden kilpailijoille Everton, on Liverpoolin toimihenkilöiden diskontattu, mutta Wiganin ja Boltonin Macron Stadiumin DW-stadion on harkittavissa.Eb Park, Blackburn Roversin koti on myös mahdollisuus.

Liverpoolin osallistuminen heinäkuun Europa-liigaan riippuu useista muutoksista – kuten FA-cupin voittajat, jotka viimeistelevät Premier-viiden parhaan joukossa , Capital One Cup -voittajat, Manchester City, pysyvät viiden parhaan joukossa, eikä ainakaan Anfield-klubi parantamaan yhdeksännen sijansa vaatimaan karsintapaikkaa liigan kautta.Mutta klubi on laatinut valmiussuunnitelmia kattamaan mahdollisuuden.

Liverpool olisi kolmannella karsintakierroksella, jos he voittivat helmikuun Capital One Cup -finaalin Wembleyssä ja seitsemännen sijan Valioliigan voitolla. FA Cupin ja Capital One Cupin voittajat pääsevät viiden parhaan joukkoon.

Kloppin joukkue voi silti saada Mestarien liigan voittaa tämän kauden Europa-liigan, mutta Anfield voisi järjestää play-off-pelin jos Mestarien liigan voittajat eivät ole oikeutettuja ensi kauden kilpailuun kotimaansa välityksellä) aikataulutetaan 16-17 ja 23-24 elokuuhun.

Anfieldin uusi 114 miljoonan punnan pääostupa on tarkoitus avata seuraavan

Sisustustyöt, mukaan lukien pukuhuoneet, vastaavat virkamiesten tiloja ja median työskentelyalueita, eivät todennäköisesti ole loppuun asti joulua.

Liverpool on pyytänyt Valioliigan aikataulun kahta ensimmäistä ottelua seuraavalta kaudelta Anfieldilta, mikä takaa paremmat kotipelit kampanjan toisella puoliskolla, kun sisustus on saatu valmiiksi.

Valioliitto harkitsee klubin pyyntöä. Anfieldin kapasiteetti nousee 53 500: een, kun uusi pääosasto avautuu.