Lyhyt opas … LA Galaxyn Ashley Cole, kun maailman hienoimmista vasemmanpuoleisista

Englannin uskollisen kultaisen sukupolven jäsenet eivät koskaan saavuttaneet kovin paljon kolmella leijolla heidän paidallaan. Mutta sitten taas, kuka tekee? Ja ainakin paljon heistä on mahtavia hienoja klubin uraa katsomaan taaksepäin.David Beckhamin, Rio Ferdinandin, Gary Nevillen, Steven Gerrardin, Michael Owenin, Wayne Rooneyn, Paul Scholesin, Frank Lampardin ja John Terryn kaltaiset tykkääjät eivät tehneet mitään huonosti. Ashley Cole liittyi Steven Gerrardiin LA Galaxysta sen jälkeen, kun Roma Read julkaistiin Lisää

Voisit kuitenkin väittää, että vaikka kaikki nämä pojat toimivat maailmanpelin korkeimmalla tasolla, mikään niistä ei saavuttanut itseään huippua, toisin sanoen mitään heistä voisi koskaan väittää, että he ovat olleet uransa aikana missä tahansa paikassa parhaimmillaan heidän omassa asemassaan. (Ei, hipsterit, Scholes ei päässyt sinne, mutta se on argumentti toiselle päivälle.)

Joka tapauksessa on aina poikkeus, joka osoittaa säännön, ja yhden sukupolven jäsen voi tehdä sen vaatimus.Hän oli luultavasti yksi vähiten ilmoittautuneista ryhmistä, ja varmasti vähiten suosittu puolueettomalla punterilla. Ja silti Noughtiesin hyvästä osasta ja sen jälkeenkin Ashley Cole oli luultavasti parasta jäljellä olevaa planeettaa.

Hyvää onnea siitä, että sait luoton. Valitettavasti Cole sai myös maailmanluokan kyvyn päästä maailmanluokan häiriöön, kiitoksensa vuoksi valitettavasti tapahtuneista valitettavista tapahtumista, jotka tekisivät paljon hämärtääkseen leikkimättömiä toimintaansa pelikentillä. Käytä, vetää satunnainen esimerkki eetteristä, aika, jolla hän ampui joku.

Vuoden 2011 alussa Cole oli “leffaavassa” Chelsean harjoituskeskuksessa, jossa oli .22 kaliiperustainen ilmakivääri, tehokkain ase joka voi olla laillisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa ilman lisenssiä.Tosiaan, se vahingossa meni hänen kädessään, virkamies, ja nuori urheilu tiede opiskelija Chelsean työkokemusta löytyi täynnä buckshot. Cole ei tiennyt, että ase on ladattu. Seuraa vakavaa bollockia.

Vuoden 2010 aikana Cole oli valloittanut liikenneväärennökset, kun hän vihelteli alas A3: ssa vehreässä Surreyssä, Lamborghinissa 104 metrin päässä. Nopeusrajoitus venytyksessä oli 50mph. Cole kertoi pysäyttäneelle upseerille, että hän oli tietoinen rajoituksesta, mutta ajatteli, että hän oli vain kävelemässä pitkin 80 kilometrin päässä. Hän väitti myös joutuneensa pakenemaan paparazziin ja että paikallisviranomaisen ajankohta olisi parempi käyttää tämän erityisen uhkailun suhteen.Cole sai sakot GBP £ 1,000 ja toinen GBP £ 315 “heijastamaan hänen tulojaan”. Cole tuli myös kansalliseksi pariaksi, kun hän avioitui Cheryl Tweedyn kanssa suosituista laulujuhlista Girls Aloudista. Pious moralisers oli kentällä päivä, kun Cole myöhemmin tuli aiheena kiss-ja-kertoo tabloid tarina humalassa yhteydenpidossa kampaaja: miten uskalla hän huijata kansakunnan rakkautta!

Tietenkin suurin osa Normaalit ihmiset eli ne, joilla ei ollut sanomalehtipilareita, täyttivät vähemmän yksityiskohtia. Avioliittoon liittyvä hyväntahtoisuus kuitenkin pysyi paikoillaan, kun kansallisen arpajaisen surullisen ylennyksen ansiosta se kuvasi rakastuneita miljonäärejä enkeleinä, jotka olivat taivaan valkoisen Rolls-Roycen alla.Vuoden 2006 kampanja, jonka terveysalan asiantuntijat ovat nyt samaa mieltä, olisi pitänyt olla terveenä varoittaa tyypin II diabeteksen mahdollisesta puhkeamisesta, ärsyttää kaikkia, jotka näkivät sen yli kärsivällisyyden.

Ehkä kaikkein tunnetuin – jotkut tekivät, kun hän kerran rajoitti jonkun ollessaan töissä – Cole kärsi kauheasta PR-katastrofista, kun hän kääntyi selittämään Arsenalista Lontoon Chelsea-kilpailijoihin kesällä 2006 hänen ajatuksensa. Hänen omaelämäkerrinsä My Defense myi vain 4 000 kappaletta kuuden viimeisen myynnin aikana, mutta keräsi saman verran kolonnit tuhansia, koska hän vastasi Arsenalin tarjoukseen 55 000 euroa viikon sopimuksen jatkamisesta.

Cole oli kiertänyt ympäriinsä hänen moottori tuolloin, kun hänen agentti Jonathan Barnett ilmoitti luku yli Bluetooth.Cole, omilla sanoillaan, “melkein kaatui pois tieltä. “Hän [Arsenal puku David Dein] vie nuotit, Jonathan!” Huusin puhelinta. Olin niin raivostunut. Olin vapina vihan mukana. “

Ja aivohalvauksessa syntyi Cashley Cole -hahmo. Asia onkin, vaikkakin Cole ajoi myös epäkunnittain kohti maailman pienintä viulua, hänellä oli jotain asiaa. Absoluuttisessa Big Football -tapahtumassa tarjous ei ollut oikeassa suhteessa pelaajaan, joka oli vakiinnuttanut itsensä urheilun huippuunsa – hänen kaksintaistelu Cristiano Ronaldon kanssa Euro 2004: ssä oli kiehtova, eeppinen taistelu kahden nousevan suuren joukossa – ja kuka Arsenal oli aiemmin arvostellut £ 30m. Ehkä jotkut asiat ovat paremmin jättämättömät, mutta hänen argumenttinsa oli loistava logiikka.

Cole oli todellinen kauppa.Hänen kumppanuutensa vasemmalla puolella Arsenal ja Robert Pires oli tärkeä tekijä joukkueen kuuluisa Invincible kausi 2003-04. Gary Neville kertoi kerran Coleen, Piresin ja Thierry Henryn kolmoisreleelle, että Punaiset nuolet kävivät hänen ympärillään. Tämä on yhtä hyvä tavoite kuin koskaan näet kokonaan takaisin. Facebook Twitter Pinterest Chelseassa hän kehittäisi menestyksekkään ratkaisevan menestyksen: menestyksekkään Champions League-kampanjansa vuonna 2012 hän kiisti kristillisen Maggio-Napoliin ja Barcelonan Cesc Fabregasin kriittisiin hetkiin. Lopulta hän oli niin rohkea, että hän voitti neljännen rangaistuksen, kuten myös Manchester Unitedin Chelsean tappion vuonna 2008.Hänen halukkuutensa nousta tasolle – ei koskaan pisteet – oli hyvin harvinaista englantilaiselle puolustajalle. Hän liittyi LA Galaxyyn, joka on voittanut kaiken voiton. Hänen kotimaansa liigan otsikko neljä kertaa. League Cup. Mestarien liigan. Europa-liiga. Ja FA Cup – ennätys seitsemän kertaa. Kaikki paitsi mitalit Englannille, tietysti. Mutta älkäämme vaadi, että hän koukkaisi kuun lassoon. Epäilemättä maailmanluokan operaattori, ja paras kultainen sukupolvi. Kaikki nämä roskat otsikot häviävät tarpeeksi pian. Historia on ystävällinen.