Maidenhead päällikkö kiittää Port Vale -faneja tarttumalla FA Cup -voittoon

Maidenhead-manageri Alan Devonshire oli “yli kuu” sen jälkeen, kun korvike James Mulley sai osa-aikainen puolen vedon Port Valeen.

94-minuuttinen taajuuskorjain herätti iloisia juhlia 379 matka-fanit, jotka voivat nyt odottaa ensimmäisen kierroksen toistoa liigan toisen puolen ja maanantaina toisella kierroksella.

Port Vale -fanit pelkäsivät pelaajiaan 1-1-vedon jälkeen, mutta jättivät ylistämään Devonshire ja Maidenhead-joukkue, kun he lopulta lähtivät kentältä.

“Se oli vain onnea”, Devonshire sanoi tuoneensa Mulleyin korvaamaan Harry Pritchardin 76. minuutilla. “Joskus korvaukset tulevat pois ja toisinaan he eivät.Tiedän vain, että saimme sen, mitä me ansaitsimme, enkä voi ylistää lapsia tarpeeksi hyvin.

“Meillä on nuori osa-aikainen osa, mutta heidän henkensä ja luonteensa on uskomatonta. He jatkoivat oikeaan loppuun ja saivat vain aavikot. Vale yritti pitää palloa kulmissa viimeisen 15-20 minuutin aikana, ja se osoitti, kuinka hyvin pojat pelaivat. En ole yksittäinen, koska jokainen niistä oli fantastinen.

“Meidän pitäjämme on tehnyt parin säästää, mutta meillä on ollut mahdollisuuksia itse. Olen vain iloinen pelaajistani ja heidän panoksistaan. Jalkapallofanit eivät ole tyhmät ja arvosimme Vale-kannattajien vastaanottoa lopussa. Se oli kiva ele ja tietysti hyvin ansaittu.

“Uudelleenpelaaminen on toinen peli ja Vale ovat nähneet meidät nyt ja tietävät, mistä me kaikki olemme.Ajattelen vain lauantain peliä Havant & amp; Waterlooville ensin. Menemme hyvin liigassa ja se on yksi peli kerrallaan. “

Vierailijat National League South -liiketoiminta-alueelta – kolme ralliä alempana liigan tikapuut – omistivat omat avautumisensa 20 minuuttia ennen kuin Vale astui up gear ja alkoi ottaa vastuu. Louis Dodds ja Colin Daniel oli laukauksia hyvin tallennettu Carl Pentney ennen Byron Moore avasi pisteytyksen 31. minuutti.Kuitenkin kävijät paisuttivat paineita sulkemisvaiheissa ja Mulleyn laukaus 12 metrin etäisyydeltä Jak Alnwickin oikealla puolella lähettämällä vierailevat kannattajat deliriumiksi. Valen johtaja Rob Page ei vedä lyöntejä “Me ja minun valmennustehtäväni eivät olisi voineet olla selkeämpiä ohjeistamme läpi viikon”, hän sanoi. “Maidenhead oli voittanut viimeiset kuusi peliäsa ja heittäytyivät kahdeksassa. Hyvin selkeä viesti ei ollut aliarvioida heitä.

“Se on epädemokraattisuutta päivän lopussa. Jotkut pelaajat olivat hieman ylimielisiä ja toisen puoliskon suorituskyky oli täysin mahdotonta. Ainoa positiivinen seikka on se, että olemme toisessa kierroksessa vetävän hattana. “