Mestarien Cupin voitto olisi epätavallinen – Saracensin Alex Lozowski

Alex Lozowski uskoo, että jos Saracens säilyttäisi Euroopan Mestarien Cupin, se olisi klubin suurimpana saavutuksena trauman jälkeen, kun hänelle on kiinnitetty 35 karsintapistettä – mutta jos he voittavat pokaalin neljättä kertaa viidessä vuodessa ja Päämiesjoukosta erotetut he eivät pystyisi puolustamaan otsikkoaan ensi kaudella .Saracens viettää Rhys Carrén punaisen kortin paluuta voittoon Ospreysia vastaan. Lue lisää

Turnaussäännöissä määrätään, että joukkueiden on oltava Bet 365 kotimaan liigaan osallistumaan.Saraceneja on 18 pistettä, jotka ovat pudonneet Premiershipin alareunasta, vaikkakin sen jälkeen kun he ovat keränneet 28 ensimmäisessä kahdeksassa ottelussaan, he ovat tiellä viimeisen viiden vuodenajan perusteella yhdeksänteen.

“Se olisi poikkeuksellista jos voisimme taas Champions Cupin ”, sanoi englantilainen keskusta Lozowski. ”Se olisi saavutus, joka sitoo meitä pitkään, enkä ymmärrä, miksi emme voi voittaa sitä uudestaan. Jos päästämme puolivälierään, niin monet joukkueet eivät haluaisi meidän pelaamaan meitä. ”

Saracensin varmin tapa pelata Champions Cupissa ensi kaudella on säilyttää palkinto, jonka he voittivat Newcastlessa viime toukokuussa. .Enimmäismäärä pisteitä, joihin he voivat päästä Premiershipissä, on 63 ja 56 pistettä on keskimäärin kuudes sija viiden Bet 365 viimeisen kauden aikana.

Heidän seuraavat viisi liigan ottelua pelataan, kun heidän Englannin pelaajansa ovat paikalla. Kuuden kansakunnan velvollisuus, ajo, joka sisältää matkoja Harlequinsiin, ampiaisiin ja Northamptoniin. Valaisimet tulevat aikaan, jolloin klubin väliaikainen toimitusjohtaja Edward Griffiths ja uusi puheenjohtaja Neil Golding etsivät tapoja leikata palkkakustannuksia varmistaakseen, että klubi ei ole palkkakaton yläpuolella 30. kesäkuuta samalla, kun se ei vahingoita moraalia. .

Ymmärretään, että Saracens oli yli 600 000 puntaa korkin yläpuolella kahdessa kolmesta viimeisestä vuodenajasta, minkä vuoksi heille tehtiin sakko 5,36 miljoonaa puntaa ja he aloittivat tämän kampanjan miinus 35 pisteellä.Jos he lopettavat kolmen loukkaantuneen pelaajan, Liam Williamsin, Juan Figallo ja Michael Rhodesin, sopimukset, heidän palkkojaan ei sisällytetä tämän vuoden lippuun, koska he eivät ole pelanneet yhden minuutin keskenään. entinen klubi Lue lisää

“Otamme kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että noudatamme vaatimuksia 30. kesäkuuta mennessä”, Griffiths sanoo. ”Kukaan pelaaja ei ole vastuussa tapahtumasta ja kaiken, mitä teemme, on oltava reilua pelaajille. Emme ole vielä tehneet mitään järjestelyjä, ja spekuloidaan. Meidän on käsiteltävä tätä nopeasti, mutta myös huolellisesti, koska kyse on ihmisistä, ei esineistä. Klubin edut palvelisivat selvästi marssimalla ihmisiä ulos, mutta huolehdimme heistä tämän prosessin kautta. ”

Sarriesin on leikattava palkkakustannukset ensi kaudella.Heidän Englannin toisen rivin George Kruisin kanssa on ollut yhteys muutokseen Japaniin, kun taas pitkään palveleva klubikapteeni Brad Barritt on sopimattomana kesällä. Akatemian pelaajia ylennetään, mutta jos Nick Tompkinsin ja Ben Earlin kaltaiset pelaajat palkitaan Englannin kutsulla heidän Bet 365 vahvoista kampanjan aloituksista, he olisivat linjassa palkkakorkeuteen. Ainakin klubi ei maksa bonuksia Premiershipin voittamisesta.