MS 1947: Se on ulos! Zábrodský-ryhmän ensimmäinen juhla

“toimivallan jaosta valtuuttaa meidän jääkiekon pelaajia paljon rohkeita unelmia”, kertoo Miloslav Jenšík teoksessaan Yhdeksän jääkiekko lopettaa se, että toisen maailmansodan jälkeen, Tšekkoslovakia perustettiin uudelleen itse kärjessä jääkiekko eliitin.

Kotimaan mestaruuden vuonna 1947 yhdessä Ruotsin oli yksi suosikeista, koska kymmenkertainen maailmanmestari Kanadasta tuli tällä kertaa.

Huomio polttava Zábrodský

jääkiekko Tsekkoslovakian hallintaa sekä viimeisenä Prahan turnauksen vuonna 1938, Slovakian ja Kanadan valmentaja Mike buckna, osoitti hänen voimansa aivan ensimmäisen ottelun, kun Romania mestarillisesti ristissä 23: 1.

selkäsauna maajoukkueesta musely’skousnout muissa maissa, jääkiekon pelaajat vähitellen antoi oppitunnin Itävalta (13: 5), Puola (12: 0) ja Sveitsin (6: 1).

Belgian suurin tavoite oli kuitenkin voittaa Belgia (24: 0).Vladimír Zábrodský antoi Belgian hallitukselle kaksitoista tavoitetta.

Legendaarinen hyökkääjä, joka on jo juhannut 92 vuotta sitten.Syntymäpäivä esittää tarkkoja kulkee hänen kollegansa hyökätä Ladislav Troják Stanislav Konopásek.

“Jos ei pisteet, hän oli hermostunut, joten mieluummin kirjata olla rauhassa”, kertoi vuotta myöhemmin hymyillen jälkimmäisen.

ensin pettymys, sitten suuren ilon

viime ottelu oli iso isku. “Jokainen ponnistus oli turhaa, kävin läpi tämän…” Tšekkoslovakialaiset sanoivat ottelun jälkeen Ruotsin kanssa.

Pohjoisen suorassa taistelussa otsikko yllättää suosi Tšekkoslovakia voittaa 2: 1, ja ennen viimeistä pelaa päivä julistaa lähes kaikki paperit, että Ruotsi tulee uusi maailmanmestari.

Mutta on vähän toivoa.Jos ruotsalaiset, koska ne kuuluvat viime ottelun Itävallan ja Tšekkoslovakian jääkiekkomaajoukkue voittaa Päinvastoin, Amerikassa, otsikko on vielä omansa. Tuskin tulla todellisuutta!

aliarvioivat itävaltalaiset pystyivät puolustamaan Ruotsiin ja sensaatiomaisesti voitti ottelun 2: 1, mikä antoi Tšekkoslovakian jääkiekkoilijoiden toisen mahdollisuuden.

Amerikkaa vastaan ​​oli koti kaikkien edustajien jäällä ja se nähtiin. Jälleen potkia Buckna veloitukset mestarillisesti oli 6: 1 ja taulukot korvasi ensimmäisen lukitun Ruotsi.

Yleisö oli aivan oikein hurmioitunut ja sunnuntai 23 helmikuu 1947 klo Stvanice jään historiallista hetkeä tapahtunut.Pelaajat, joilla on leijona heidän rintaansa turbulentissa ovation ensimmäistä kertaa taipuneet päätään kultamitalia suurta maailman turnausta!