MS 2004: Uusi halli, voitot, euforia. Ja tšekit päättyi ilman mitalia

Tämä mestaruus on vahvistanut, miten jääkiekon maailmanmestaruusjärjestelmä on ennalta arvaamaton. Erinomainen suorituskyky, erinomaiset tulokset ja samat riidat ja silmät itkuun. “Se oli mahdollisuus valtava menestys”, muistuttaa 2004 entinen maajoukkueen valmentaja Slavomir Lener.

Vastaan ​​heikompia vastustajia paperilla Tsekin jääkiekon pelaajat hiljattain rakennettu Sazka Arena (nyt O2 Arena), selvästi vahvistanut rooli suosikkeja. Vähitellen maku tappion Latvia 3: 1, 7 Kazakstan 0 Saksa 5: 1, kahdeksantena finaaliin Koti ryhmä onnistui myös ottelun Itävalta (2: 0) ja Sveitsi (3: 1).

Ensimmäinen loistava testi Lenerin joukkueelle oli viimeinen “vaahteranlehtien” kaksintaistelu. Mutta jo klo 7.minuutti etumatka Tsekin kanadalaisten haalealla 2: 0 ja taistelu edetä ensimmäisestä paikasta puolivälierissä voitti vakuuttavasti 6: 2nd Fanit olivat lähes juhlii kultaa, niiden välillä oli valtava euforiaa.

maajoukkue on vasta alkuvaiheessa mestaruus ei ole menettänyt pisteen. Mutta poistaminen taistelut ovat hankalia. Neljäsosaa seisoo vastaan ​​Tsekin dream USA neljäs joukkue Ostrava kahdeksantena finaaliin että asiantuntijat karvasta kalkkia.

Penalty pikajäädytettiin Bohemia

Silti amerikkalaiset pelaajat hukuttivat kuumaa Tsekkiä odottamattomalla shokilla. “Meillä oli terve itsetunto ja menestys. Ei, ettemme kunnioittaneet vastustajaa, mutta ei voitu odottaa tappion saamista.Siksi järkytys amerikkalaiset “, kertoo Lener epäonnistui puolivälierissä.

Ensimmäisellä kaudella, vaikka tavoitteena ei ollut rauennut, mutta alussa toisen osan tsekit jo johtanut 2 0. Mutta amerikkalaiset ensin ja sitten pienennetään jopa verrattuna 2: 2, kun hän vahingossa törmäsi Jan Hlaváč luistinterä omaan maaliin. Tšekissä oli alle kahdeksan minuuttia aikaa ottaa johtoasema takaisin. Mutta tämä ei ole tapahtunut: 2: 2, loppuun laajennus loppuun.

Tietoja etenee semifinaaliin rangaistuspotkukilpailun piti päättää, miten jääkiekon pelaajat itse sanoa taitoa kilpailuun tai arvontaan.

neljän ensimmäisen sarjan voitti amerikkalainen maalivahti David Conklin Erinomainen ja Jaromir Jagr, mutta pisteytys iloisia faneja molemmissa tapauksissa voitti Rod.

odottaa edelleen tavoite.Kerran viimeisen sarjan suhteessa Tšekin maalivahti Tomas Vokoun vedetään pois Andy Roach ja sensaatiomaisesti hienoa temppu lähetettiin amerikkalaiset osaksi mitali kierroksella. “Tein suurimman pystyin, mutta valitettavasti se ei riitä”, pahoitteli Tomas Vokoun.

Pahin aika ura

Jagr, Ručinský, Šlégr, Hlinka, Erinomainen ja muut tähdet turnaukseen päättyy viidenneksi. “Mökki on suurta surua, ajattelimme mennä, katsojat ansaitsevat sen”, hän oli sanonut ottelun jälkeen Tšekin televisio, Martin Straka, pettynyt kapteeni maajoukkueen.

“huonommat pelissä jääkiekko vielä ei koskaan “, hän lisäsi surun valmentajaan Lener. “Valtava eufori korvasi tyhjyyden.Mutta ihmiset sitten taas suosiotaan ja ymmärtää, että siellä kaverit jätti kaiken. ”

Gold Praha taisteli ruotsalaiset reanimated Kanadassa ja pronssia otti vain Yhdysvalloissa.

isännöintiin MM niittänyt Tšekin mestaruus on enimmäkseen kiitosta.

kaunis uusi halli, virheetön organisaatio ja uusi yleisöennätys, joka nöyryytti Valko 2014. Mutta fanit syytä olla tyytyväinen, jos heillä ei ollut tärkeintä – urheilu menestys?

Ensimmäistä kertaa vuodesta 1933 lähtien maajoukkue ei ole voittanut mitkään mitalit kotimaassa. Voiko tänä vuonna korjata? Jopa puolivälierissä amerikkalaiset ovat vielä tavassa.Seuraa pronssiottelua 16,15 minuutissa minuutissa.