NBA: n vapaamuotoiset voittajat ja häviäjät: Warriorsin toiveet ja KD: n toiveet

Joten viime vuonna ne vetäytyivät NBA: n historian parhaasta runkosarjasta ja olivat voiton toisesta suoraa mestaruudestaan. Vaikka ei ole täysin varmaa, kuinka Warriors tekee uuden tehtävänsä, arvelemme, että Andrew Bogut on menossa muualle (hän ​​on viitannut Warriorsiin hänen Twitter-profiilistaan). He korvaa olennaisesti Harrison Barnesin heikon pisteen finaalissa, kun kaveri on joko toinen tai kolmanneksi paras pelaaja liigassa. Se vain antaa Warriorsin voittajakategorian.

Sinun täytyy luottaa Kevin Durantin haluun mennä omaan tahtiinsa.Vaikka joukkueet kiirehtivät ilmoittaakseen uusista tarjouksista hurjalla tahdilla koko viikonlopun ajan, Durant kävi rauhallisesti pitkiä kokouksia eri sidosryhmien kanssa, mukaanlukien nuuska Steve Ballmer ja vähintään yksi NFL-supertähti / ihanteellinen kaasulaki harrastaja. Sitten sunnuntaina, kun noin 75% suurista vapaista agentuista oli jo uusien sopimusten alla, tuli ilmoitus siitä, että Durant aikoi tehdä päätöksen…

…Mutta vasta seuraavana aamuna, jossa Durant teki pilkkaa kenenkään huolenaiheesta siitä, että hänen päätöksensa päätyisi lopultakin.

Durant syrjään, NBA: n suurin tarina muutamina viime päivinä on johtanut palkankorotuksen nousuun 94,1 miljoonaan dollariin, joka on antanut joukkueille paljon enemmän rahaa kulutettavaksi, mikä on melko heikko vapaana olevan agentin markkinat.Perjantaina me kaikki tiesimme, että tämä johtaisi ryhmiin, jotka tarjoavat roikkelehtimille, penkkeille ja epäonnistuneille lahjakkuuksille sarjakuvaisia ​​suuria sopimuksia. Tämä tietämys ei tehnyt sitä vähemmän järkyttävää, kun Portland Trail Blazers allekirjoitti Evan Turnerin nelivuotisesta 70 miljoonan dollarin arvosta, tai kun Charlotte Hornets allekirjoitti Nicolas Batumin viisivuotisen 120 miljoonan dollarin sopimuksen.

On tärkeää muistaa nouseva palkkakorkki, kun lukee Memphis Grizzliesistä, joka allekirjoittaa uudelleen Mike Conleyin, joka on tällä hetkellä suurin sopimus NBA: n historiassa.Grizzlies luovutti Conley’n, jota ei koskaan ole nimitetty All-Starksi, viisivuotinen 153 miljoonan dollarin sopimus, joka sijoittaa hänet seurakuntaan, joka sisältää vain Michael Jordanin ja Kobe Bryantin jäseninä (vaikka he odottavat, että tämä asia muuttuu ennemmin kuin myöhemmin).

Durantin ja LeBron Jamesin mukaan, joka on 100% selvillä siitä, että hän on jälleen allekirjoittanut Cleveland Cavaliersin kanssa, monipuolinen iso mies Al Horford olisi voinut olla lupaavin rajoittamaton vapaa agentti tänä kesänä. Horford oli yksi kourallinen käytettävissä olevia pelaajia, jotka ansaitsevat korkeimman sopimuksen millä tahansa markkinoilla.Celtics allekirjoitti Horfordin nelivuotiseen 113 miljoonan dollarin kauppaan ja lisäsi All-Starin päämiehen ilman, että hänen olisi pitänyt kauppaa pois omaisuutensa, säilyttäen kuitenkin riittävän taloudellisen joustavuuden, että Celticsin fanit pystyivät tilapäisesti hämmästämään itseään ajattelemalla, että heillä oli laukaus kun Dwyne laskeutuu.

Heatin poikkileikkaus ei näytä kovin hyvältä, jos Dwyane Wade todella allekirjoittaisi muualla, mutta on vaikea kuvitella Waden suhdetta ainoaan NBA-tiimiin, jonka hän koskaan tuntee. Miamin päätavoite oli siirtymässä Hassan Whitesideen, jonka he tekivät nopeasti neljällä vuodella ja noin 98 miljoonalla dollarilla. Losers

Sinun on vain huono Thunder-faneille.Voisit sanoa, että tämä on pahin asia, joka voi tapahtua franchising-yhtiöille, mutta Seattlessa sarjakuva salamyhkäinen koripallofanit saattaisivat varmasti huomauttaa, että se on vain toiseksi pahin.

Onko kenelläkään mitään käsitystä mitä Los Angeles Lakers tekee? Lakers teki ensimmäisen suuren, vapaamuotoisen allekirjoituksen luovuttamalla Timofey Mozgovia, joka viimein nähtiin noutamalla Cleveland Cavaliers -penkillä NBA-finaalin aikana neljän vuoden 64 miljoonan dollarin sopimukseen. Sitten he allekirjoittivat puoliksi kypsennetyn Luol Dengin neljä vuotta ja 72 miljoonaa dollaria. Se ei ole niin paljon, että nämä ovat hirvittäviä allekirjoituksia, vaikka Deng ei millään tavoin pääse tämän sopimuksen loppuun, on enemmän, että he näyttävät aivan satunnaiselta.

Joka joukkue allekirjoitti Dwight Howardin tämän offseason aikana oli todennäköisesti menossa päästäkseen tappamaan tuhon pylväästä täällä.Tämä voi olla epäreilua Hawksille. Kun otetaan huomioon, kuinka paljon rahan joukkoja on heittänyt suhteellisen kohtuuttomia lahjakkuuksia, kolmen vuoden 70,5 miljoonan dollarin sopimus he luovuttivat Howardille oli suhteellisen kohtuullista, varsinkin kun otetaan huomioon hänen taistelunsa viime vuonna olivat ainakin osittain hänen huonosti sovitettu James Hardenin ja Houston Rockets.

Täällä on asia, allekirjoittamalla Howardin, Hawks tuhosi kaikki mahdollisuudet Horfordin pitämisestä. Atlanta käytti myös kauppaa Jeff Teaguein kanssa ja käytti rahat takaisin Kent Bazemoreen neljän vuoden ajan ja 70 miljoonalla dollarilla.Kaikki nämä liikkeet ovat puolustettavissa omilla ehdoilla, mutta kun ne kootaan yhteen, he kuvaavat tiimiä, joka on ottanut ratkaisevan askeleen taaksepäin.

Se näyttää kuin toinen offseason, jossa Mark Cuban on selvittänyt tilaa Merkitse tähtihyökkääjät Dirk Nowitzkin vieressä olevaan viimeiseen mestaruuskilpailuun, mutta hän ei vain löydä mahdollisia pelaajia. Näyttää yhä todennäköisemmältä, että Mavericks on joukkue, joka puree bullet ja kätkee Harrison Barnesin max-sopimuksen. Hyvä uutinen siitä, että se näyttää Warriorilta, ei tule vastaamaan sitä. Wizardsin tavoitteena oli tänä vuonna tehdä pudotuspeli ja toivottavasti vakuuttaa kotikaupungin sankari Durant liittymään. jäi kokonaan posketasolle ja ei voinut edes saada kokousta Durantin kanssa.Sen sijaan Wizards päätyi ylimääräisen rahan kuluttamiseen Ian Mahinmiin toivoen, että Bradley Beal pysyy terveinä riittävän kauan perustelemaan viiden vuoden 128 miljoonan dollarin sopimuksen, jonka he antoivat hänelle. Muista, että Durant oli hyvä kaveri ja LeBron James oli petturi, joka petti kaupunkinsa? Olemme virallisesti syöneet tämän koripallon todellisuuden pahan rinnakkaisen maailmankaikkeuden version.

Knicks on Kirk Hinrich, joka on allekirjoittanut siirtymisen elinkelpoisesta NBA-ryhmästä 2011 Chicago Bullsin kokoontumismatkaan.

Ei, vakavasti, Trail Blazers antoi Evan Turner $ 70m. Tämä on asia, joka todella tapahtui.

Heidän romahtamisensa Cavaliersin käsissä ei lopettanut sotureita, vaan vain heittivät heitä. En näe miten he voisivat pelata paremmin kuin viime vuonna, mutta on hyvin mahdollista, että he voisivat.