Nopea ja raivoisa: helikopteri vs. kilpailee erikoiskilometrinen sprintti

Vähemmän tunnettu rotu. Adrenaliini nousee ja kaunis tyttö aaltoilee lippua. Tuolloin kaksi moottorikäyttöistä autoa ja kaksi helikoptereiden moottoreita kohdistettiin yhteen lähtölinjaan. Yhdestä kilometrin etäisyydestä kilpailijat ovat hieman yli 20 sekuntia.

Joten se näyttää lauantaina 14 tuntia Hradec Králové lentokentän kiitoradalle.

Yksi lentäjät lentoon ilma maailmanmestaruuden mitalisti akrobaattinen purjehtii Daniel Tucek. Vastaan ​​BMW 320si Euroopan varapuheenjohtaja mestari vakioautoluokat FIA ETCC Michal Matejovsky ja yksi Tšekissä koottu malli Porsche 997 GT3 Nachod ratsastaja Karel Macek.

“Tšekin tasavallassa emme voineet aloittaa Porschea viime vuonna.Lainsäädäntömme autojen kielto sisältävät enemmän kuin kaksi litraa rakentaa tehtaita “, kertoo Karel Macek. Moottorin tilavuus 3.6 litraa, joten se on ensimmäinen virallinen kilpailu Porsche GT3 Tšekissä.

Molemmat autot kilpailevat helikopterit – jednomotorovým Eurocopter AS 350, joiden suurin nopeus on 287 km tunnissa ja valoa kaksimoottorinen EY 135 ja saavuttaa nopeuden tunnissa enintään 259 km.Helikopterit käyttävät noin 35 litraa polttoainetta tällä kilometrikilpailulla.

kontrastin BMW Michal Matějovský kuluttaa 50 litraa erityistä kilpabensiini 100 km. “Vastaan ​​kaksi helikopteria En ole koskaan ole aloitettu, joten nyt olen innolla toisen adrenaliinia tänä houkuttelevaa mielenkiintoinen rotu”, sanoo kilpailija Michal Matejovsky.

Toisessa kilpailussa kiitotien suhde monoposts kaksi helikopteria. Yksi niistä on Tsekin Hyökkäys GTR vetämänä kahden litran Honda K20.

Bezsynchronní siirto, kuusivaihteinen siirtyminen ja bodykit kilpa version Attack täysin kehittynyt Tšekissä ja juuri ainutlaatuinen auto.Mukautetut tšekkiläiset kilpa-erikoisuudet, rallinäytökset ja Helicoptershow-kävijät voivat nähdä omin silmin. Ja palkinnon voittajalle. Älä odota suurta rahaa – voittaja saa suudelman Miss Rally Show -finaaleista.