Peterborough nousevat “kallioltaan” lähelle Doncasteria

Westley lauloi pelaajiensa hahmoa. Darren Ferguson, hänen vastakohtajansa ja Peterboroughn kahdesti, kutsui sitä “tuhoisaksi tappioiksi” ja lisäsi: “Olisin pettynyt, jos olisimme vetäytyneet. Minun on pysyttävä vahvana pelaajissani, enkä voi arvostella heitä. “

Ottelussa oli negatiivisia tilastoja. Seurat täyttivät kuusi- ja 10-ottelupöydän pohjasta kaksi paikkaa. Kumpikaan ei ole voittanut kotonaan tänä vuonna – niin paljon Keepmoatin linnoituskuvaa. Ja kaikki näytti niin lupaavalta vuoden vaihteessa, kun molemmat päälliköt, jotka olivat uusia klubeilleen, kun ropy alkoi muiden alle, olivat nostaneet omaisuutensa. Jälkeenpäin voitti 2. tammikuuta Peterboroughin kuudenneksi ja Rovers, 23. kun Ferguson asennettiin lokakuun puolivälissä, oli 11. sijalla.Westley viittasi “hirvittävään muotoon”, Ferguson “kauhistuttavaksi ajaksi”. Roversin kallioperä on edelleen vaikeasti havaittavissa.

Onneksi kummankin klubin fanit tuntevat tällaiset vaihtelut. Neljä vuotta sitten he tapasivat MM-kisoissa. Westley uskoo, että hänen nykyinen joukko pelaajaan vie The Poshin takaisin, kun hän tarttuu omistajan Darragh MacAnthonyn “intohimoon jalkapalloa vastaan”. Vakaus on Westleyn uusi lupaus sen jälkeen, kun hän on myöntänyt liikaa särkyä. Hän seurasi sitä vain viidellä muutoksella lauantaina.

Sustainability on Roversin sanasanakirja. Heidän pääjohtajansa, Gavin Baldwin, kirjoitti “johtajan jännittävistä suunnitelmista, kun hän aikoo rakentaa oman ryhmänsä omalla Doncaster Rovers DNA: lla, filosofialla ja identiteetillä nuorista ensimmäiseen joukkueeseen”.Filosofia on kattava. “Meidän on tunnustettava, että ilman tukijoita klubi ei ole mitään”, Baldwin lisäsi. Hän ei sanonut, mitä se on heidän kanssaan, mutta alennetut lippujen hinnat johtivat keskimääräistä suurempaan kotilukuun, jota vahvisti voimakas epäselvyys.

Baldwin kuvaili juoksua “10 cupin finaalina” ja sanoi: “Jokaisella klubilla on nyt töitä löytää keino voittaa pelejä ja voittaa pelejä nopeasti. “Rovers sijoitettiin viiden minuutin aikana, mikä oli hieman liian nopea aloittaa puolustus. Jättiläinen Ricardo Santos yritti lyödä palloa ohi, Andy Williams ryöstivät hänet ja James Coppinger, 35, skautui kotiin ristiin. Kun peli hurtled from raivoa ja frenetic Coppinger oli malli viileä ja visio.Hän on tehnyt melkein 500 Roversin esiintymistä. Peterboroughin loput puolet tasoitti. Marcus Maddison, 22 ja myös leveä oikealla, poimi Aaron Williamsin entistä helpomman muuntamisen puolesta. Maddison, ei ainoa Newcastlen hylkäys, joka kyseenalaisti klubin tuomion, oli Fergusonin allekirjoittaminen ja jatkuva uhka. Se oli hänen myöhäinen keskustaan, että Williams suuntasi virkaa vastaan, ennen kuin Santos löysi lunastuksen.

Taivas tietää, mitä entinen Roversin manageri Maurice Setters olisi tehnyt fuksipuvuista (posh, tietenkin) ja loisteputkikengät mutta hän olisi pitänyt rakastavan pelin voimakasta henkeä. Peterborough on huomattavasti lähempänä pelipanoksia kuin karsinta. Doncaster kohtaa Colchesterin ja Blackpoolin, kamppailijat.Heille se on kuin se oli – epätoivoinen.