Portugali 1-0 Ranska: Euro 2016 lopullinen pelaaja-arvosana

Erinomainen suorituskyky, mutta uskomattoman yrittää kerätä Griezmann-nurkka 53 minuutin aikana. Hämmästyttävä säästää Griezmannista ja Sissokosta. Varattu aikaa loppuun loppuun asti.

Varattu lennon potkua Payet, mutta muuten oli kohtuullinen yön oikealla, ja hänen erinomainen neljäs minuutin pitkä pass luonut mahdollisuuden Nani.Portugal lyödä Ranska voittaa Euro 2016-finaalissa Ederin ylimääräisen aikataulun. Lue lisää

Eräs varhainen lippa, joka putoaa oikealle puolelle, laittoi joukkueensa vaikeuksiin, mutta muuten erinomainen, mutta joutui haasteeseen kiitollisena Gignacin laukaus osui virkaan.

Hallitseva ilmassa, kun pidät pallon Giroudista omalla puolustuksellani ja toisistaan ​​palasista.39. minuutin kulmassa pudotettu baari.

Vahva peli, vaikka Ranska keskittyi aikaisin hyökkäyksiin hänen sivuunsa Sagna ja Sissoko kautta. Hit baari erinomaisella vapaapotkulla ylimääräisessä ajassa ja päällekkäin hyvin.

Aikuinen suorituskyky Portugalin keskikentän alustasta tarjoten itselleen miehempien joukkuetovereita ja kiertäen palloa viisaasti kun se tuli hänet.

Nervous alussa, tekemällä muutamia virheitä, kuten antamalla Carvalho pass kulkemaan hänen jalat. Parannettu jonkin aikaa ja sitten haalistunut ennen hänen korvaamistaan.

Sissoko kääntyi helposti rangaistusalueella 33. minuutilla, jolloin ranskalainen laukaisi maalia. Oli sattumalta mahdollisuus 23. minuutti, mutta nousi korkealle 20 metriä.

Varattu eiliselle matkalle Giroudille tunneilla.Tuli vaikutusvaltaisemmaksi kuin peli jatkoi, kun siirtyi edestä kolme kun Ronaldo lähti ja erinomainen ylimääräinen aika.

hieno, poreileva näyttö. Oliko Portugalin paras ensimmäisen puoliavan mahdollisuus, ampui hänet ajelulla ja melkein maalasi ristillä toisella. Otti kapteenin Ronaldon lähdön jälkeen.

Katastrofi. Oli vain seitsemän koskettaa ennen kuin hän vajosi kipuun ja kyyneliin, kun Payet oli loukannut sitä. Tuli takaisin vielä kerran, ennen kuin lähdet hyvää. Aloitettu epäonnistuneesti, tarvitsen hoitoa sen jälkeen, kun Umtiti oli käynyt läpi ja Evran kanssa pommien jälkeen, mutta jatkoi leikkimistä siivessä.Hänen mieleenpainuvin panoksensa oli mennä alas pitämään kiinni hänen kasvonsa, kun Matuidi – jo varannut – nosti takin lähellä, mutta ei hänelle.

Held pallo kurotti hyvin ja teki kovasti, lähes päässyt nurkasta ja päätti ottelun hienolla alhaalla.

Kesti 36 minuuttia ennen kuin hänet kutsuttiin toimintaan, ja tämä oli vain laittaa pallon kosketuksiin.Myöhemmin pani Nanin ristin poikki ja pelasti Éderin otsikon, eikä vetoa voittajalle.

Hyvän hyökkäävän leveyden oikealla puolella, mikä on erityisen tärkeää Sissokon usein tulevan sisälle, mutta hänen ylitys on edelleen epäluotettava.

Pelasi vasemmalla polullaan voimakkaasti vyötäröllä, mutta näytti varsin vakuuttuneeksi ja teki hienoja kohteliaisuuksia – kunnes Eder laukaisi hänen limp-haasteen ennen kuin voitti voittajan.

Hyvä jakelu – pelata – ja toi pallo puolustautumattomasti.Mutta varastettu virheelle Éderille ja hidas sulkemaan hänet ennen maalia.

Otti silmän yhdellä varhaisella puolustuksella, joka vei hänet kolmeen pelaajaan ja lähes puoliväliin, missä hän mutkautti Adrien Silvaa ja lähti Sissokolle.

Oli suhteellisen hiljainen peli, joka oli mieleenpainuva hetki ensimmäisellä puoliskolla, kun hän otti Cédricin, teki muutamia vihjeitä ja sävyjä, hänen varpaat. Varattu ylimääräisessä ajassa. Erinomainen, dynaaminen keskikentän suorituskyky, sulkeminen, voittaminen tai varastaminen hallussa, hyvä käyttäminen ja hyökkäys hyökkäykseen, kun tilaisuus syntyi. Harshly varattu.

Erinomainen, varsinkin ensimmäisellä puoliskolla, kun hänen ajamisensa lähdetään keskikentältä toistuvasti levottomassa Portugalin puolustuksessa.Hänellä oli kaksi laukausta, yksi taipui leveä, yksi pelasti.

Heikkeni ja lähetti Comanin 66. minuutti ristiin korkealle, kun hänen olisi pitänyt lyödä. Se näki myös hienon, silmukan otsakkeen – Pogban hienosta, silmukasta pilkottua läpimurtoa – tallennettuna alkuvuonna.

Muistetaan Ronaldon virheestä (hän ​​oli sukelsi Sanchen hetkiin aiemmin onnekas kaipaamaan). Muutamia kunnollisia ristejä, sitten otettu pois 57 minuutin kuluttua.

Päätyi Rui Patrícioun nurkkaan ja räjäytti maalivahti 75: ssä. Vähemmän vakuuttavasti Griezmannilla oli kaksi minuuttia myöhemmin ja hänet poistettiin nopeasti.Portugal 1-0 Ranska: viisi puhuvaa pistettä Euro 2016 lopullinen Lue lisää

Lisätty tahti Ranskan hyökkäykseen ja luotiin Griezmann-joukkueen ykköspelaaja oli paras mahdollinen ratkaisu.Luultavasti isäntien paras hyökkäävä esiintyjä.

Melkein voitti pelin Ranskassa viimeisen puoliajan loppumisajan viimeisinä hetkinä, kun hän kääntyi Pepeyn sisään ja täräytti ampujan lähelle.

Oli vähän aikaa vaikuttaa peliin.

Oli iloinen nähdessäni, että Raphael Guerreiron ylimääräinen vapaapotku osui baariin, kun hän oli tehnyt sarjan väärin, kun se oli Éder, ei Koscielny, joka hoiti. Muutoin vain vähän kritisoida.