Premier League 2015-16 forhåndsvisning No1: Arsenal

Premier League fotball er neppe et fruktbart habitat lenger for utviklingsledere. Det faktum at Eddie Howe, nylig ankommet i toppflyet og med to og tre fjerdedel år på Bournemouth, skutt inn i tredje plass for lengden på tjeneste av dagens Premier League-sjefer, understreker hvor vanskelig det er for en leder å våge å tenke langsiktig, Term.

Hvorfor vil du med jevne mellomrom bygge et sammenhengende lag når sjansene er at noen større eller rikere vil plukke den fra hverandre? Hvorfor investere tid på å oppdra et ungt talent når det er uunngåelig at deres representanter vil lytte til de høyeste budgiverne? Arsenal På tross av alle bevisene som tyder på moderne ledelse, avhenger av hensynsløshet og raske løsninger, klamrer Arsène Wenger fremdeles til Dette gale ideet om å utvikle noe med betydelig tålmodighet og omsorg.Det var ikke så lenge siden at dette virket helt umulig. Arsenal-sjefen har sjelden vært så lurt som da han ble tvunget til å anerkjenne prosjektet ungdommen – hans oppdrag for å vokse et vinnende lag infundert med lojalitet på treningsbanene i London Colney – floundered med høyprofilerte avganger av spillere som Cesc Fàbregas , Samir Nasri og Robin van Persie i pompen deres.

I sommer har Arsenal sett Wenger tilbake til sin tro – håpet om at han aldri helt ville få seg til å gi slipp på – de sportsverdiene i stedet for å finansiere De kan gjøre forskjellen. Han så noe spesielt i sin gruppe i forrige sesong, og føler ikke en stor trang til å rote med det for mye.

“Vi lever i et samfunn hvor folk bare vil ha nyhet,” forklarte han nylig.Forbindelser, forståelse og en følelse av vanlig årsak kommer ikke nødvendigvis til å bli pakket i en skinnende pakke. Slike attributter krever langt mer enn et klikk på fingrene.

Wenger mener at denne gruppen har en uvanlig sterk følelse av samvær som har fått dybde over tid. Han er imponert over hvordan spillerne har forbedret, både individuelt og kollektivt. Han liker hvordan hungeren har blitt tweaked å vinne FA Cup to år på rad – gi dem tillit til seg selv og smaken for mer. Han nyter blandingen som kombinerer blandingen av luksuskjøp som Alexis Sánchez og Mesut Özil, totalt overraskelser som Héctor Bellerín og Francis Coquelin, lagt til den britiske kjerne som Jack Wilshere og Aaron Ramsey.

Stabilitet har vært navnet på spillet over denne nærme sesongen.Selv det store tillegget til Petr Cech er en som understreker det. Den tsjekkiske keeper har blitt rekruttert fra Chelsea for å få et ekstra lag av stabilitet – den modne sureness og soliditet på lagets base. Interessant, med sikkerhetskopiering av Wengers instinkter, har Cech blitt spesielt rammet av båndet i laget han nettopp har sluttet seg til. “Jeg har funnet lagånden ganske ekstraordinær,” sa han, noe som er ganske komplimanget gitt den berømte noensinne karakteren hos sin tidligere klubb.

Men om Wengers ujevne tro på stabilitet, og Hvordan det kan bringe det beste ut av sin gruppe, er nok til å montere en tittelutfordring med substans gjenstår å bli sett. Arsenal har kvalitet og konkurranse om steder i de fleste avdelinger, men det er fortsatt rom for forbedring.Facebook Twitter Pinterest Arsène Wenger er imponert over hvordan Arsenals spillere har forbedret seg, individuelt og kollektivt. Foto: Stuart MacFarlane / Arsenal FC via Getty Images

Hvis Wenger kan finne stykkene av stikksagene for å gjøre en annen oppgradering eller to (og han vil bare kjøpe hvis han kan finne en avtale for noen bedre enn hva han Har allerede) han vil. Hvis ikke, vil han håpe at formue favoriserer sin gruppe med hensyn til form og form, og stole på “interne løsninger” hvis det oppstår vanskeligheter. Det tjente ham ikke så dårlig sist med fremkomsten av Bellerín og Coquelin.

Det er to stillinger som fortsatt har et spørsmålstegn over dem som sesongens raske tilnærminger – ved angrep og forankring midtbanen.Feilfaktoren kan skje hvis midtveisstabiliteten til Olivier Giroud, Theo Walcott og Danny Welbeck blir kortere i de strengeste tester, eller hvis Coquelin får en skade eller suspensjon i et ubeleilig øyeblikk, med Mikel Arteta, som har vært en lang- Langsiktig skadeoffer, det viktigste alternativet. Når det er sagt, er det enklere sagt enn ferdig å finne sentrumsklassesenter i fremtiden.

Arsenal må håndtere en annen form for forventning denne sesongen. Muligens for første gang siden de dro fra Highbury, har de fakturering av ekte Premier League-konkurrenter. Å kjempe med en like uavgjort og stabil Chelsea-side som vant ligaen med åtte poeng i fjor, en emboldened, styrket Manchester United, og et Manchester City-lag som håper på ekstra zest er fortsatt en stor utfordring.Men for første gang i mange år ser Arsenals spillere ærlig ut til å tro at de kan gjøre det. Det var noen få kyniske hoder i fortiden. Ikke nå lenger. Luften av generell tillit er ganske slående.

Denne gruppen har utviklet seg effektivt siden 2012, da Van Persie dro til Manchester United og en tittelmedalje. Fra den sommeren til dette, har kaliberen til den store spilleren som kommer inn, som epitomisert av Cazorla, Özil, Sánchez og nå Cech, gitt inkrementelle boostere. Wenger vil betale stor når muligheten oppstår. De utviklet seg nærmere hjemme, som Wilshere, Alex Oxlade-Chamberlain og Walcott, som tillater at treningen tillater seg, er desperat til å uttrykke seg. Alex Oxlade-Chamberlain ser desperat etter å uttrykke seg som Arsenal forberede seg på den nye kampanjen.Foto: David Price / Arsenal FC via Getty Images

Med unntak av Sánchez, hvem vil bli reintroduced til laget sent etter en post-Copa América-ferie, har det vært en skarphet til før sesongen trening som Wenger satser som kritisk. En god start har blitt trommelt inn i spillerne, særlig ettersom de begynte tregt forrige gang, med en masse trekk som fikk dem til å spille innspill.

Wenger, som nærmer seg sitt 19. år som Arsenals manager, forblir som Engasjert som alltid til gleden av å hone et lag, sende dem over den hvite linjen, med all den unnvikende muligheten foran.