Real Madrid kärsi Sevillan kauden ensimmäisestä La Liga -kiertueesta

Real Madrid kärsi yllättäen 3-2 voiton Sevillassa, jolloin Neymar-innoittanut Barcelona, ​​3-0 voittaja Villarrealista, siirtää kolme pistettä selkeästi La Liga sunnuntaina.

Neymarin ihastuttava liukuma ja volley antoi hänelle mahdollisuuden päästä kaksinkertaiseksi Barcelonan voimakkaaseen voittoon, ennen kuin Sevilla taisteli takaisin Rafael Benítezille hänen ensimmäisen liigan voitonaan Real Madridin johtajana.Barcelona kestää kolmen pisteen edunsa Madridille kauden ensimmäiselle “clásico” ottelulle 21. marraskuuta. Real oli edennyt 22 minuutin kuluttua mahtavaan yläkulmaan Sergio Ramosista, mutta Ciro Immobile ampui kotiin minuutin ennen Everbenegaa ja Everbanan päätyi hyvin työstään Sevilla-otteluun 61 minuutin kuluttua.

Real kasvatti ottelua, mutta Fernando Llorente sai maalilla vastikään kasvaneesta 75. minuutilla. minuutit ja korvaavan James Rodríguezin vammo-aikatavoite oli liian pieni Realille, joka kärsi Sevillaa, kuten Barcelona oli viime kuussa.

Brasilian Neymar, joka johtaa nyt La Liga -ottosarjoja 11 maalia, avattu Barcelonan kärjessä kliinisellä maalilla, jonka jälkeen hän on perustanut puolustusvoimainen passin Sergio Busquetsista 60 minuutin kuluttua.

Neymar ja Luis Suárez ovat nousseet esiin ilman, että loukkaantunut talisman Lionel Messi ja Suárez muutti rangaistuksen perässä 70 minuutin kuluttua Jaume Costain Munir El Haddadin väärennöksestä.

Nämä kaksi yhdistettiin taas, kun Suárez löysi Neymarin, joka nosti pallon ympäri Costaa ja syöksyi sen kotiin 85 minuutin kuluttua.

Parilla on nyt 16 maalia kuudesta viimeisestä ottelusta.

“Pelaimme hyvin ja luotiimme paljon mahdollisuuksia.Meidän on jatkettava tällä tavalla. Olen tyytyväinen tapaan, jolla olen pelissä, mutta mielestäni voin vielä paremmin, “Neymar kertoi toimittajille. Antoine Griezmannin loukkaantumisnäkymä antoi kolmannelle sijalle sijoitetun Atlético Madridin purkaa puolustavan Sportingin Gijon voitti 1-0 voiton.

Barcelona johtaa pöytää 27 pistettä 11 ottelusta, kolme enemmän kuin Real kun Atlético on 23 pistettä. Sevilla vastaan ​​Real Madrid: La Liga – kuten tapahtui Lue lisää