Saracens ja Owen Farrell kohtaavat ahdistusta odottaa puolivälierissä

Englannin Owen Farrell ja Joe Marler kohtaavat ahdistusta odottaa, ovatko he voineet pelata Euroopan finaaleissa ensi kuussa sen jälkeen, kun heidät on mainittu seurojensa semifinaaliin viikonlopun jälkeen. Farrell on vankannut vaarallisen puuttumisen, joka katosi Waspsin Dan Robsonin, kun taas Marleri joutuu kohtaamaan kurinpidollisen kuulemisen väitetystä potkaistuksesta Grenoblen hölmö Arnaud Heguy’ssa. Euroopan Rugby Champions Cup ja Premiership-keskustelupisteet Lue lisää

Farrell Sai keltaisen kortin hetken 51-minuuttisen puuttumisen takia, joka lopetti kauhistuneen Robsonin osallistumisen, mutta Italian vetoomuksen upseeri Steffano Maramo on päättänyt, että tapahtuma oli mahdollisesti arvokasta punaista korttia.Vaikka vaarallinen alusliike on kahden viikon kuluttua, Saracensin lennonpuoli voisi teoriassa saada pidemmän kiellon, joka uhkaisi sen olevan käytettävissä Lyonissa kahdella viikolla lauantaina.

Vaikka Robson näytti siirtyvän juuri ennen iskun vaikutusta, Farrell osui murskaavaan puoleen yhdistämällä olkapää ja kääntyvä käsivarsi, joka toipui muistoja kahdesta muusta vääränlaisesta puuttumisesta 24-vuotiaana viimeisten 12 kuukauden aikana.Hänelle annettiin keltainen kortti, jolla Matt Giteau otettiin pois pallosta Englannin MM-poolipelissä Australiaa vastaan ​​ja Bath-valmentaja Mike Ford tunsi olleensa saanut punaisen kortin virallisen varoituksen sijaan Anthony Watsonille suuren osuman aikana

Kukaan ei kiistä Farrellin soturitarpeutta tai vaikuttavaa muotoa tällä kaudella, mutta hänen taipumuksensa saada epäluottamus korkean profiilin peleissä ei ole merkkejä helpotuksesta.Sama pätee myös hänen Grand Slam-palkittuun tiimikaveristaan ​​Marler, vain takaisin kentällä hänen hyvin julkisesti julistetun kieltonsa “rouva poika” -huomionsa, joka hänelle suunnattiin Walesin Samson Leen kuuden kansan aikana.

Marleriä, joka ei ole kukaan suuri yllätys, on mainittu lyödäkseen Heguyn pään potkia sormella 26. minuutilla Harlequinsin semifinaalissa Stoopissa viime perjantaina. Tuomari John Lacey ei löytänyt tapahtumaa tuohon aikaan ja Quinsin rugby-johtaja Conor O’Shea on puolustanut pelaajaaan, mikä viittaa siihen, että se ei ollut punainen kortin arvoinen rikos. “Se ei ollut boot, se ei ollut läheskään lähelle boot – se oli svengaus”, O’Shea sanoi. “Pitäisikö hän tehdä se? Onko se punainen kortti? Ei.Emme koskaan hyväksy sitä, mutta jos kyseessä on punainen kortti, on paljon pahoja asioita, jotka ovat pahimmillaan. “Dan Carter odottaa taistelua Saracensin Owen Farrellin kanssa Euroopan cupin loppukilpailussa Lue lisää

Maailman Rugbyn lakiin 10.4 c) vähäpäätös rangaistus vastustajan potkimisesta on neljä viikkoa. Kun Quins on menettänyt kauden loppukeväärennösten voittoja, on mahdollista, että voitto voidaan, jos se on syyllistynyt, sulkea pois Englannin esikilpailupelistä Walesia vastaan ​​toukokuun lopussa. Hänen saatavuutensa maahansa Australiassa kiertää kuitenkin vain haitallisesti, jos hänet osuu suurempaan kieltoon.

Wasps “Simon McIntyreä on myös mainittu lyödäkseen toista Saracensin kansainvälisistä pelaajista, Maro Itoje, Euroopan semifinaalin jälkipuoliskolla.McIntyren puolustus keskittyy siihen, että Itoje pidätti hänet – hänelle on nyt annettu virallinen varoitus, joka on pelastunut rangaistukseen tuolloin – ja hänellä oli vain keltainen kortti, mutta haastettu vastustajan päähän on kielletty riippumatta siitä, Olosuhteissa.

Grenoblen sijainen, Fabrice Estebanez on saanut myös siviilivalvojan varoituksen Harlequinsin siiven Marland Yarden lyöjämisestä Challenge Cup -esikolmion 61. minuutilla. Quins joutuu nyt kohtaamaan toisen Top 14-puolueen, Montpellier, viimeisessä Lyonissa perjantaina 13. toukokuuta.