Simone Bilesin pronssinen palkki päättyy taisteluun voimistelun kullan ennätyksestä

Simone Bilesin tarjous historiallisesta viidennestä olympiakulta kiihtyi, kun hän joutui laskeutumaan pronssiin yksittäisessä tasapainopalkissa.Alankomaiden Sanne Wevers otti kultaa erittäin taiteellisella rutiinilla, kun taas 16-vuotiaan amerikkalaisen upseeri Laurie Hernandez sulki pois olympiaraalinsa hopealla.

Palkki, joka rohkaisee voimistelijoita suorittamaan rutiineja urheilun epävakain laite ja viimeisten kahden vuoden maailmanmestari joutui kärsimään kurinalaisuuden keskeisestä ennakoimattomuudesta.

Biles, joka pätevöitiin finaalissa huippupisteellä, sai virheellisen aloituksen rutiinilleen, mutta hän putosi huonosti, kun hänen vasen jalka laskeutui palkin reunaan ja tarvitsi päästä alas ja tarttua laitteeseen pysymään. Gabby Douglas : arvokas pää suuri amerikkalainen mestari Lue lisää

“En ole pettynyt mitalin, että sain, koska kukaan haluaisi pronssi olympialaisissa”, Biles sanoi. “Olen pettynyt rutiiniin, jonka tein.Ei niin paljon koko rutiinia kuin edestä, mielestäni, koska koko rutiini oli melko hyvä. “19-vuotiaan Texanin, joka oli vielä pisteet alle 15.3 kolmessa edellisessä joka sijoittaa palkkiin tällä olympialaisissa, oli 14.733 pistettä. Se oli riittävän hyvä ensin, mutta avasi oven kultaan viiden kilpailijan kanssa.

Kilpailijahdustuksen jälkeen pettynyt Biles oli niin varma, että pisteet eivät riitä kolmen parhaan joukkoon että hän ei muuttunut hänen mitali seremoniaan, kunnes lopputulos oli lähetetty.

“Hän on inhimillinen”, kertoi pitkäaikainen valmentaja Aimee Boorman. “Hän teki pelastuksen, koska molemmat jalkansa olivat tulossa palkista. Olin melko vaikuttunut siitä. Minusta se on voitto. Hän voitti pronssiemallin palkkiin olympialaisissa. Se on valtava.Hänen pitäisi olla ylpeä siitä. Tämän virheen lisäksi muu rutiini oli erinomainen. Joskus jalkasi luiskahtelevat. “

Wevers oli seuraavana ja suoritti rikkauden hieno taiteellisuus ja lisääntynyt vaikeus. Pian sen jälkeen, kun täydellinen lasku oli kiinni, 15.466-pistemäärä oli virallistunut: Biles suoritti ennätyksellisen viisi naisten voimakasta kultaa yhdellä olympialaisilla.

Hernandez oli kuudes kilpailemaan ja käynyt läpi uran rutiini, virheettömiä säästöjä pienen hopin pienen hauen irtoamiseen. Pisteet 15.333 nostivat hänet hopeaan, kun kaksi kilpailua jäi jäljelle.Mutta ranskalaiset Marine Boyer ja Brasilian Flávia Saraiva eivät voineet murtautua kolmen parhaan joukkoon.

Boorman sanoi: “Tämä palkki lopullinen menossa, olemme takahuoneessa lämmittelyssä kuntosali katsomassa kaikkia ja kaikki oli hämmästyttävä, vain lyö ja lyö ja lyö ja näyttänyt kaunista tekemään sen. Se oli oikeastaan ​​joku rotu.Hänellä oli valitettavasti huomattava virhe, mutta loput hänen rutiinistaan ​​olivat riittävän hyviä saada hänet pronssiin. “

Biles, joka oli jo kaapannut kullan yksittäisissä yksittäisissä olosuhteissa ja tiimikilpailuissa, voi vielä ottelevat Romanian Ecaterina Szabon, Tšekin Vera Caslavskan, Unkarin Agnes Keletiin ja Neuvostoliiton Larisa Latyninan kanssa neljä kultaa yhdellä olympialaisissa, kun hän kilpailee tiistain lattian finaalissa, hänen suosikkiuraansa, jossa hän on voittanut viimeisen kolme maailmanmestaruutta.

Hän vaati, että ns. “Se on jotain, jonka te työntät päähänni ja olen 19,” Biles sanoi. “En voi laittaa niin paljon stressiä itselleni, koska olen vain 19.Luulen, että haluatte sen enemmän kuin minä, koska haluan vain harjoittaa rutiineja, joita olen harjoitellut. “

Boorman lisäsi:” Huomenna on aivan uusi tapahtuma. En usko, että se vaikuttaisi henkisesti ollenkaan. “

24-vuotiaan Weversin voitto, Eva Bosakovan vuonna 1960 vanhimman olympiavoittaja, antoi hollantilaisille toisen Olympiakilpailu naisten taiteellisessa voimistelussa, kun heidän joukkueen kulta oli Amsterdamissa 1928.

Hernandez ja Biles antoivat USA: n naisten tiimille kuudennen ja seitsemännen mitalinsa voimisteluissa näillä olympialaisissa. Biles voitti viimeisen tiimin tiukan voiton tiimikilpailussa, kun Biles voitti yksittäiset kullat ympäri maailmaa ja holvin, kun Aly Raisman ja Madison Kocian ottivat silverssejä vastaavasti kaarteissa ja epätasaisissa baareissa. RioRun