Slovakian jääkiekon O (t). Miksi se romahtaa suuressa toiminnassa uudelleen?

Samalla Ostrava antoi fanit toivoa toistavansa upean vuoden 2004, jolloin maajoukkue oli askeleen päässä mitali. Mutta tämän vuoden epämiellyttävät myrkytykset jäävät euforian ulkopuolelle. On vaikea löytää tuottaja, mutta Slovakian jääkiekko on löydettävä ainakin vastalääkettä.

“Olen pettynyt, se on iso isku”, sanoi legendaarinen Jozef Golonka käydessään sunnuntaina ottelu Venäjän kun urheasti taistelevat slovakit vyválčili vähiten

Golonkan mukaan Tšekin valmentaja Vladimir Vujtek ei syytä syyttää. Kunnioitettu (mutta mahdollisesti erittäin hiljainen) valmentaja on ollut vakuuttunut pysyvän penkin pään “koti” -mestaruuskisassa.Ennen turnauksen hän toivoi Slovakian joukkue johtaa ainakin puolivälieriin. “Ei voi käsitellä sitä henkisesti”, sanoi Vůjtek jälkeen ratkaiseva tappion Norjan kanssa 2: 3

slovakit vaativa käyttöönoton ulkopuolisten oppinut, sidottu hermostuneisuus ennakoiden kannattajia narvaných seisoo Vítkovice CEZ Arena.

parantunut vastaan ​​vahvempia vastustajia, mutta eivät ole voittaneet puolivälierissä unelma katoamassa.

“Jokin ei toimi, joukkue kemia ei ole hyvä”, hän totesi Golonka. Nykyisessä joukkue on 12 maailman varapuheenjohtaja Helsinki 2012. tähti olisi Marián Gáborík, viime vuoden Stanley Cup -voittaja. Mutta 33-vuotias ampuja ei vakuuttanut.Kolme maalia kuudessa ottelussa on vähäinen tällaiselle pelaajalle.

kapteeni Tomas Kopecky hyväksyttiin vasta sunnuntaina kaikki, valmennustehtäviin johtama Vůjtkem edes yhden pelin Jagr joukkuetovereiden Floridasta vedetty kokoonpanon. “Se ei ole vielä tapahtunut,” ihmetteli Slovakian jääkiekko persoonallisuuksia lukien Golonka.

joukkue puuttui johtaja, joka herätti joukkueen. Muistatko vuotta 2010, kun Jaromír Jágr antoi legendaarisen puheen suudellen pr…? Tšekit, Norjan tappion jälkeen, kääntyivät kullaksi. Slovaksit olivat hiljaa. Mitä tapahtuu…

Myös tuleva sukupolvi ei ole hajonnut kouristuksista. Erityisesti Detroitin Tomáš Jurčon parista Tomáš Tatarin odotettiin vahvistavan tiimiä.Toisaalta istuu valitettavasti epäselvä viesti Slovakian jääkiekon pelaajat, jotka ilmestyi auditoriossa lauantaina: “Pelaat tataarit.”

“En tuntea olonsa”, hän sanoi maanantain harjoitus 24-vuotias hyökkääjä. Sairaan nuoren, Martin Réwayn, jota pidetään valtava lahjakkuus, menetykseen oli havaittavissa. Mutta se on monimutkainen. Luultavasti auttaisi sekä maustetaan Boston puolustaja Zdeno Chara, tiiminvetäjä hopean 2012.

“edustusto ei ole kysymys rahasta, vaan kunnia.Ja minulla on tunne, että kunnioitamme pojat hieman unohdettu “, sanoi Golonka.

Pain Slovakian jääkiekko hieman sävyisä että maajoukkueen luultavasti ei tarvitse taistella osallistua olympialaisiin vuonna 2018 äkillisiin täyttäviä Pyeongchang mukaan slovakit paeta vain jos Valko-Venäjä oli viimeisen MS: n kuudella sijalla.

Tämä ei ole välttämätön hoito. Kuten Tšekin tasavallassa, Slovakian jääkiekko on liian alhaalla, ympäristöä hallitsee asiakaselisyys ja poliittiset intressit. Harvat ihmiset ovat tahtoa muuttaa asioita.

On tärkeää Kesäkuu “Consilium”, kun Hockey Association valitsee uuden presidentin, määräytyy Vůjtkův seuraaja AAA. On ääniä, että tsekkiläinen jääkiekko peli “kulta pojat” olisi parannettava tšekkiläisen mallin mukaan.Shatan, Pálffy, Stümpel, Handzus ja muut menestyä?