Sportingbet: “Aika on alkanut puhua Reggae Boyzista”

Jos BBVA Compass Stadiumin kulhoon on asetettu kirkkaat oranssit istuimet, sisätilojen ulkonäön sisustuksessa Giles Barnesin valokuvat kertovat kulmapulmia.

Barnes kulkee ohi kehystetyn kuvan kungistaan -fu-tyyli-tavoite-juhla, kun hän kulkee pääsisäänkäynnin läpi ja trots ylittää toisen kuvan, kun hän johtaa tunnelin päästäkseen kentälle Houston Dynamoon.

Ei Dynamo-pelaajaa todennäköisemmin kuin Sportingbet eteenpäin eräänlainen näyttävä korostus, joka voi kirkastaa tylsää käytävää. Mutta tyyli, joka saattaa joskus näyttää aristokkeelta – se varmasti teki Derby Countyn johtajalleen Billy Daviesille – voidaan nyt kuvata melkein kuvaamaan työtyytyväisyyden avatar.Jokainen kunnianhimoinen käännös, joka kunnianhimoinen ammunta – joka kerta kun hän pukeutuu saappaisiinsa – on voitto polvesta ja Achilles-ongelmista, jotka uhkasivat ja sitten heittäytyivät hänen uransa Englannissa ja asettivat hänet tielle Texasissa. Ei ihme, että hän näyttää nauttivan itsestään.Houston? Se ei ole ongelma: Giles Barnes menestyy “houkuttelevissa” MLS: ssä Lue lisää

Valmentanut veteraani Winfried Schäfer, peripatetic Sportingbet saksalainen, joka otti Kamerunin vuoden 2002 maailmancupiin ja voitti Afrikan kansankokouksen samana vuonna , Jamaika tulee Copaan ulkopuolisena panoksena edes lähteä ryhmästä C, joka sisältää myös Uruguayn ja Meksikon.

Heillä on kuitenkin Premier League -joukkueen kapteenin Leicester Cityn puolustaja Wes Morganissa.Barnes seurasi Leicesterin nimekettä erityisen kiinnostuneena, koska Morgan on usein hänen kansainvälinen kämppäkaveri ja he olivat yhdessä Nottingham Forest -akatemiassa.

“Olen tuntenut, että Wes käy läpi kamppailuja, pelaamalla liigassa One vapautettiin Notts Countyn lapsena. Hänen taistelunsa jalkapallossa on niin, että joku Sportingbet tällainen tulee lopulta esiin, vain näyttää, että unet ovat mahdollisia “, Barnes sanoi.

Jamaika teki luottokelpoisesti viime vuoden kesäkuussa Copa, menettää 1 -0 Uruguayssa, Paraguayssa ja Argentiinassa. Sitten tuli heinäkuun Gold Cup, kun nurkkaan lippu Atlantissa joutui kahden jalanjälkeen stompiksi, kun Barnes teki vapaan potkun järkyttävällä 2-1 voitolla Yhdysvaltoihin.Facebook Twitter Pinterest

Se oli semifinaaleissa; showpiece-peli oli Meksikon yliluonnollisen 3-1-menetyksen. “Meksiko rikkoi sydämeni viime kesänä, joten aion tehdä sitä tänä kesänä. Ilmeisesti loppu oli uskomatonta heitä vastaan, mutta se oli emotionaalinen, kaikki kova työ ja Sportingbet sitten lyödä päihittää viimeinen peli oli melko järkyttävää “, Barnes sanoi.

13 miestä sai MLS ja Englanti klubeja , hän ajattelee, että tämä on vahvin Jamaikan joukkue vuodesta maailmancup 1998, maan ainoa ulkonäkö finaalissa. Vaikka tämän kesän näyttävä vankka vahvistaisi tätä vakaumusta, vain 2018-kelpoisuus tuovat heille globaalin suosiota , ja se on kaukana tietyistä. “Kun Gold Cupin ja Copan jälkeen panimme itsellemme loistavan alustan.Luulen, että annamme itsellemme muutamia tuloksia, jotka menevät MM-karsinnoihin “, Barnes sanoi.

” Maailmancup-kampanjassamme meidän on alettava Sportingbet todella saada pisteitä hallitukseen, mielestäni se menee kasvattaa luottamusta myös meihin, saamme kaikki puhumaan Jamaikasta uudelleen. Kesä on siis aika, jolloin he alkoivat puhua Reggae Boyzista. ”

2-1 ystävällinen voitto Chaden johtavalle Copa-mestareille 27. toukokuuta saattaa lisätä äänekkäästi. Barnes tarjosi apua.

Hänellä on 15 kappaletta ja kolme maalia siitä lähtien, kun Sportingbet apostas ao vivo debyytti oli viime vuoden maaliskuussa, ja hänellä oli mahdollisuus osallistua Karibian saariin isovanhempiensa kautta. Lontoossa syntynyt hän oli sidoksissa Manchester Unitediin ja Liverpooliin 17-vuotiaana ja loitsi Englannin Englannin materiaalia, kun hän nousi Derbyyn.Onko hän koskaan sitä mieltä, että hänellä olisi ollut parempi onnettomuus vammoihin kuin Ranskassa tässä kuussa kuin Illinoisissa?

“Ei oikeastaan. Tämä tulee olemaan outoa, mutta uneksin kansainvälisen jalkapallon pelaamisesta, mutta se oli vain pelata kansainvälistä jalkapalloa, tiedätkö mitä sanon? En usko, että se oli “oi, haluan todella pelata Englantiin”. Se oli aivan kuten, “Haluan pelata kansainvälistä jalkapalloa”. Ja aina tienin Jamaikan perimäkseni. ”

” Vaikka pelasin Premier League: ssä Derbyissä ja West Bromissa, Fulhamissa, silloin Jamaika ensin [kosketti] tiesi, että kiinnostus oli siellä.Vanhempana olin aika ajatella: minun on tehtävä päätös, tietenkin minun aikani Englannissa oli luultavasti läpäissyt, joten olin kuin “Jamaikan tekemällä”.

“Ja asia on, se edustaa perheeniä, jokainen perheeni on jamaikalainen, joten tunnen Jamaikan. Minua nimitettiin Jamaikan poikana, olen aina tiennyt Sportingbet kaikesta kulttuuristani, historiastani. Maailmankilpailu ’98 tapahtui, emme olleet hurraava Englantiin, olimme hurraavat Jamaikan puolesta. Joten se on ollut aina pääni ja ilmeisesti tekemään unelma kuin se tapahtui, oli aivan uskomatonta. ”

Hän on kaukana hänen sukulaisistaan ​​Englannissa, mukaan lukien hänen nuorempi veljensä Marcus, lupaava hyökkääjä Southamptonissa. Silti klubitasolla Barnes tuntuu kuuluvansa Houstonon.Ei kiitos Lone Star valtion hurmaa – “En todellakaan usko, että minulla on paljon Texas-elämää tai hyvin paljon koulutuksen ulkopuolella olevasta elämästä, jotta olisin rehellinen kanssasi, menen kotiin ja odottaisin seuraavana päivänä todella” – mutta siksi, että entinen päävalmentaja Dominic Kinnear ja hänen henkilökunta olivat tervetulleita.

“Kun lähdin Derbystä [vuonna 2009], minulla oli joitain suuria joukkoja, jotka olivat kiinnostuneita. Muistan soittamalla puhelun, jossa sanotaan, “tämä klubi haluaa tuoda sinut sisään, he haluavat tarjota sinulle tämän, he vain tulevat soittamaan viitteeksi”, ja sitten viittaus tuli takaisin, ja se oli kuin “hän ei ole koskaan voi toimia uudelleen “.Ja se tuhosi tuon asian.

“Kuulla joku, joka kertoi, että minusta tuolloin oli melko sydämentyvää, varsinkin kaiken sen jälkeen, kun olin läpäissyt, mutta se vain osoitti, mitä tietyt ihmiset ovat tietyissä ajat. Tiesin aina, että voisin kukoistaa, kun voisin pelata jatkuvasti ja joku osoitti luottamusta minuun, mikä Dynamo teki.Olisin voinut jäädä Eurooppaan ja pelata yhden vuoden sopimusta kerrallaan ja todistaa siitä, mutta Dynamo uskoo minuun. ”

Barnes on ollut virtuaalinen Houstonille, koska hän oli liittynyt elokuussa , 2012, huomattava saavutus hänen vahingon historiansa vuoksi ja koska harvat brittiläiset pelaajat kestävät kauemmin tai kahta MLS: ssä. MLS-tilastojen mukaan englantilaisten pelaajien keskuudessa vain Andy Dorman, entinen Wales keskikenttäpelaaja, joka kotoisin Chesteristä, meni Bostonin yliopistoon ja allekirjoitti New England vallankumouksen, on tehnyt enemmän esiintymistä tavallisessa kaudella kuin Barnes. Nyt valmentaja Dorman pelasi 158 kertaa MLS: ssä; Barnes on 109.Kuusi muuta alkamista kuitenkin ja Barnes ylittää Dormanin 110 pistettä.

Barnes sai nimekseen Dynamo-kapteenin tänä vuonna entisen päävalmentajan Owen Coylen, joka on juuri asennettu Blackburn Roversiin. Coyle lähti viime kuussa Texasista palaamaan Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja maininnut koti-ikävyys – ongelma, joka näyttää kärsivän koko joukkuetta, sillä Dynamo voitti vain kaksi 23: stä peleistä hänen johdollaan. Houston jäi pudotuspeleihin viime kaudella, mutta Barnes allekirjoitti uuden sopimuksen huolimatta Euroopan kiinnostuksesta.Hänellä on neljä maalia ja kaksi assistenttia kymmenestä MLS-ottelusta tänä vuonna, vaikka hän sopeutui molempien klubien ja maan palvelemiseen. Hänellä oli kymmenen vuoden jälkipuoliskolla kastelemassa muotoa, jonka hän myönsi leikkimisen aikana väsyneenä ja kipeänä.

“Koska olin kaivannut niin paljon jalkapalloa ennen, en halunnut sanoa” hei, en todellakaan pitäisi pelata tänään “, hän sanoi. “Haluan pelata joka toinen sekunti.”