Sportingbet : ensimmäiset vaikutukset klubipäähän Kiinaan

Portugalin seuraa David Moyes heinäkuussa 2013 ja Louis van Gaal heinäkuussa 2014. Mourinho on varma, että hän voi olla mies, joka vie klubin uuteen aikakauteen pitkällä menestyksellä, kun Sir Alex Fergusonin eläkkeelle jäämisen jälkeiset uudet vuodet on tapahtunut vuonna 2013. José Mourinho lämpimästi tervetulleeksi Manchester Unitedin uudelle aikakaudelle Paul Wilson Lue lisää

Mutta Van Gaal ja Moyes, kun he lähtivät Thaimaahan ja Amerikkaan, myös tunsivat voivansa tarjota kunniaa. Alla on tilannekuva, jossa jokainen johtaja oli hänen ensimmäinen kiertue alkanut…1 Matkasuunnitelma

Tämä oli lyhyempi ajassa, mutta se kesti vielä Kaliforniassa, Coloradossa, Washington DC: ssä, Michiganissa ja Floridassa ja Van Gaal jo valitti hänen avajaisissa lehdistötilaisuutensa Pasadenassa ennen LA Galaxy -verhoilua.Hollantilaisen Sportingbet online mielialaa heikensi edelleen kiertomatkailun logistiikka, jonka hän uskoi vaikeuttaneensa valmistautumistaan. Eräs esimerkki oli, että Van Gaal oli puolitoista tuntia myöhässä, että tiedotusvälineiden tiedotustilaisuus Rose Bowlissa johtuu siitä, että tiimi sijaitsee Beverly Hills -hotellissa ja joutuu taistelemaan torjuvasta liikenteestä pois kaupungista.

By United’s standardit tämä on salamointi ja Mourinho on kiitollinen Van Gaalista edeltäjänsä onnettomuuden vuoksi.Vain kaksi kaupunkia – Shanghaissa ja Pekingissä – on vain kaksi peliä, vastaan ​​Borussia Dortmund perjantaina ja Manchester City maanantaina. Sitä vastoin Mourinho lisäsi lauantain ystävällisen Wigan Athleticissa aikatauluun, koska hän tunsi Van Odotus

Kun kuuden vuoden sopimus Moyes allekirjoitti Unitedin kanssa, hänen tehtävänsä ensimmäisen kauden aikana oli vain näyttää, että hän pystyi hoitamaan Fergusonin seuraamalla varmistamalla, että mestarit loppuivat Mestarien liigassa. Kun 34 Premier League -pelissä oli Moyes laukaistiin, Skotlannissa pelattiin vain yhdeksän kuukautta. Hänen mielestään “valittu” hän jätti, mikä on julma liike, “Failed One”.

Kadonneen Moyesin hallinnan jälkeen Van Gaalin ensimmäinen haaste oli ottaa United takaisin Mestarien liigaan.Hän teki niin vuoden 2014-15 loppupuolella Sportingbet bonus neljänneksi, mutta putosi sitten valvomalla eliminointia kilpailun ryhmätasolla ja viidennen sijan Premier-liigan viime kaudella kampanjassa, joka joulukuusta lähtien oli pitkä ja vaikea-katsella kamppailemaan kohti hänen sacking. Ei voitu edes voittaa 12. FA-cupia toukokuussa pelastamaan häntä. Kun Mourinho aloitti Chelsean toisella sijalla kesällä 2013, hän oli selvää, että voitto Premier-liigassa olisi tavoite 12 kuukauden ajan alas linjaan (jonka hän toimitti). Ei ole ollut samanlaista odotusten lykkääntymistä Unitedin kanssa, joten näyttää oikeudenmukaiselta päätyä siihen, että 53-vuotias on kohdentanut klubin 21. otsikkoa tällä kaudella.Jos ei, hänen puolueensa on oltava vakavia kilpailijoita toukokuussa tai Mourinho on epäonnistunut.3 Siirtyminen matkan ajan

Moyes kykenee – ja ei – kiroamaan hänen onneaan, että Unitedin pääjohtaja David Gill astui myös Ferguson jätti, koska tämä jätti kokematonta Woodwardia työskentelemään hänen kanssaan siirtomarkkinoilla. Uusi johtaja oli kuitenkin syyllistynyt virheisiin, varsinkin kesäaikainen yritys ostaa Leighton Baines ja Marouane Fellaini pakettina hänen entinen klubi Everton.

Kaikki tämä merkitsi, että Moyesilla ei ollut merkittäviä uusia kun hän saapui Manchesteriin kolme viikkoa myöhemmin, ja elokuun lopussa 31. elokuuta vain Fellaini oli saapunut.Mutta koska kesällä, Copa Américassa tai Euroopan mestaruuskisassa ei ollut kesää, Moyesin ainoat poissaolot kiertueesta johtui loukkaantumisesta.

Koska United lensi LAX-lentokentälle kaksi vuotta sitten, Van Gaal oli jo hankkinut Luke Shaw ja Ander Herrera joten ei voi olla valituksia Woodwardista, vaikka tämä ei pysäyttänyt häntä sympimistä uusille saapujille heidän kiertueellaan. Tämä oli maailmanmestaruuskilpailu, mutta kun Englanti oli lyöty Brasiliasta 2014 ryhmässä, Shaw sekä Rooney ja Sportingbet muut hänen kansainväliset joukkuetoverinsa olivat läsnä. Herreran ja Shawin varhainen rekrytointi aloitti siirtoikkunan, jossa myös Ángel Di María, Radamel Falcao, Marcos Rojo ja Daley Blind lisättiin.

Fergusonin ensimmäinen valinta osoittautui arseeni-tippuvasta keitosta kerran Moyesin tuloksista meni etelään.Koska hän oli mies, joka seurasi miestä, viimeinen asia, jota Glasweg tarvitsi, oli hänen tukensa. Lisäksi United hallitsi mestareita, jotka heittäytyivät seitsemänteen paikkaan, jossa Moyes jäi sivulle, kun laukaus näyttäisi olevan vieläkin surullisempia. Fergusonin varjo väheni Moyesin epäonnistumisen jälkeen ja tämä mahdollisti Van Gaalin ylimääräisen armon. Silti neljännellä sijalla ensimmäisellä kaudella ei koskaan riitä purkamaan Scotin auraa. Hollantilaisen tarvitsema oli tittelin voitto. Sen sijaan United siirtyi viidenteen asemaan ja Ferguson oli jälleen keskeinen valtapelaaja klubin kertomuksessa Mourinhon nimittämisestä.

Kunnes Mourinho – tai kuka tahansa – väittää, että ensimmäinen liigan nimi on Fergusonin 13. sijasta vuonna 2013, siirrä hiiren päällä Unitedin yli.Tällä hetkellä Ferguson on voinut olla reunan reunalla Woodward lopulta antaa Mourinho työtä, vaikka Skotlannin välinpitämättömyys tähän päätökseen. Mutta epäonnistuminen kuten Moyes ja Van Gaal ja Mourinho menettävätkin – kun taas Fergusonin legenda tulee olemaan entistäkin vahvempi. 5 Auguries kuin kiertomatka nousi Moyesin paljastamiseen oli täynnä puutteellisia ” toivoa “siitä, mitä hänen tiiminsä tekisi. Tämä on ollut pyrkimys kunnioittaa Fergusonia ja laitosta, jonka hän oli ottanut, mutta tuloksena uusi mies kuulosti lehmän. Se tuli tarinan hänen toimikautensa. Van Gaal oli läpimitaltaan vastapäätä avajaisissaan. Häntä ei kauhistanut koko klubin koko ja törmäsin arkkityylisen rinnakkaislähetyksenä, aakkosen miespäällikkö United oli epätoivoinen.Silti ansioluettelo oli yksi kertainen näkemys klubin kaupallisesta toiminnasta. Hänen pelaajat pitivät häntä miehenä, mutta miehenjohtajana he löysivät Van Gaalin vaikea päästä käsiksi ja vaikea pelata. Dismal näyttää ja tulokset ovat seurausta.

Toisin kuin Moyes ja Van Gaal, Mourinho on puristanut pelin, ennen kuin United lähti tiistaina. Lauantain 2-0 voitto Wiganissa oli pitkälti akateemista lukuun ottamatta kerrottavaa väitettä: hetkinen rapportti vierasjoukkueiden ja Mourinhon välillä. Toisin kuin pysyvästi istuva Van Gaal, Mourinho käytännössä asuu teknisellä alueella, joten tämä antoi hänelle mahdollisuuden vastata heidän laulunsa. Hänen avajaisissaan järjestetyssä lehdistötilaisuudessa juhlittiin sellaista, mikä tuntui hyvältä charmin ja punkun sekoittumiselta: taas toisin kuin hänen edeltäjänsä.

Mutta kuten aina, kaikki asiaa on tuloksia.Jos hän voittaa, hän tekee kaikki oikeat asiat loistavasti. Jos ei, niin…