Tämä muistetaan hyvin, Dvorak kertoo kolmesta Gold Cupista

Dvorak soitti kaikki pelit, ja lisäksi tuli sankari välierässä replay Kanadan, Tšekin lähemmäksi taistella kultamitalin. Tšekit, kolmen vuoden tauon jälkeen kultaisesta Wienistä, aloittivat legendaarisen kultaisen hattutempun. Hyvää aikaa, kun he voittivat kolme riviä.

“Minulla on vielä upea saapuminen Prahaan. Erityisesti kaupungin ratsastus oli sen arvoista. Katolla bussi oli hyvin kylmä, mutta emme mielessä “, hän kertoi kuukausi sen jälkeen mestaruuden päivittäiseen Sport Siirretty Dvorak oli myös saaneen natiivin leirin. Ennen talon seisoi ja fanit huusivat hänen nimeään.

“Olen kokeillut kaikkia ystäviä ja tuttavia tavata, joten en tosiaankaan nauti aikaa pois.Minulla oli todella paljon kiinni “, hän sanoi.

Vuonna 1999 toisena vuonna peräkkäin ja itse viimeksi toistettu semifinaali ja loppukilpailu kaksi peliä. Tsekit semifinaali sitten juoksi Kanadaan.

Ensimmäinen ottelu menetti 1: 2 toisessa ja menettää. Vaihteeseen asti 49. ja 50. minuutin ottelun, kun Radek Dvorak vain kaksi maalia kuusikymmentä sekuntia käynnistämisen 5: 4 ja ohjasi Tšekin ylitöitä. Tämän jälkeen tavoite ei laske ja päätti näin ollen erottaa raidat.

Kuka muistaa kuuluisan melonnan puolustaja Jaroslav Spacek voitettuaan transformoitu raid joka lähetti Tsekistä finaaliin?Siinä se latautuu sitten valmentaja Hlinka vuonna kaksi ottelua he voittivat ja vahvat suomalaiset, kun voittomaalin tekee Jan Hlaváč.

“Oli tärkeää, että yksi tavoite voi, mutta joukkue onnistui ottelun, kääntyä ympäri,” muistuttaa aikojen jääkiekkoilija Floridan tiimihenkisessä hengessä keskinäiseen tukeen keskittyen. Sikari, joka sen jälkeen, kun viimeinen ottelu Norjassa palaa, oli ensimmäinen elämässään, mutta ensimmäinen voittaa kyllä.

Radek Dvorak oli Norjan MM lopullinen. Loppujen lopuksi hän osallistui vain kultaisen hattrickin vuonna 2001 Saksassa. Siellä oli myös ollut hyvä turnaus, kun hän oli neljä tavoitetta ja neljä avustaa seitsemänneksi tuottava pelaaja mestaruuden.

Vuonna 2005 sitten vahvisti hänen maineensa avain miehen välieriin.Juuri hän jatkoajalla ottelun Ruotsi antoi ratkaiseva tavoite ja lähetti Tšekin finaaliin, jossa hän voitti kolmannen otsikko mestareita.

“Koska osa näiden ryhmien oli jotain epätodellista. Tämä on huomattavaa muistetta “, hän sanoi haastatteluissa julkistetun uransa päättymisen jälkeen, jonka hän teki tänä talvena. “Haluan katsoa taaksepäin, varsinkin kun istumme ystävien kanssa tai katsomme televisiota”, hän lisäsi.

Kolme nimikettä on syytä katsoa. ​​