Teplice: kuun yläosasta jalkapalloliigan Eurooppaan?

Missä on tieteiskirjallisuutta. Jopa debaklan 0: 3 jälkeen voit silti kokea kunnollisen draaman. Teplicen jalkapallon pelaajat osoittivat Liberecin cupin vastalauseen. Doman saavutettu rangaistuspotkukilpailun, ja ehkä jopa toimenpiteen jälkeen, joka tapauksessa, voitettuaan 3: 1 kuppi semifinaali loman päätään yläpuolella.

“Voitimme Liberec vahvin line-up, niin sen jälkeen tämä sivusto on varmasti hyvä. Ottelun vahinko on, että menetimme 0: 3. Edetä finaaliin lopulta todella puuttui vain vähän “, pahoitteli Teplice maalivahti Martin Slavik, joka korvasi keskiviikon kaksintaistelu tavallista Teplice johtaja GRIGAR. Hän oli tekemässä suurta.

puolustaja Jan Krob pyyhkäisi hänet kohteliaisuuden: “Vuoden ensimmäisellä puoliskolla pidimme kahdesti, mutta hänelle, se voisi olla paljon nopeammin ottelun jälkeen.” Mutta se oli.Slavík puhdas tili pidettiin avauspuolella ja Teplice kiitos Hošek ja Kroba pisteytetään 2: 0. Ainakin rangaistuspotkukilpailussa puuttui vain tavoite tuolloin.

“Tiedät, että pääni loisti. Voittaakseen 3: 0 ja rangaistuksesta eteenpäin, se olisi mielenkiintoinen myös minulle “, sanoi Slavík. Mutta tauon jälkeen otti Liberecin Frydek vähentynyt ja finaalit jälleen Teplice kaukana.

“Emme tulleet tänne puolustamaan. Tiesimme, että kaikki tavoitteet, jotka annamme Teplicelle, tekisi tilannetta paljon vaikeammaksi. Mutta sanoisin, että joissakin vaiheissa edes alkoi luopua käsistämme. Onneksi saimme maalin ja meillä on prosessi, mutta se varmasti oli parempi ja rauhallisempi “, hän moitti Liberec valmentaja David Vavruška.

Jo 2: 1 ei ollut tehty.Balazs palasi nopeasti keltaisen sinisen lyijyn kahdella maalilla ja hetki myöhemmin hänellä oli täynnä puhallettua Krobia. Kuka tietää, miten se näyttäisi loppuun, jos Teplice johti 4: 1.

“Uskon, että jos lyön sitä, olisimme silloin kuulua sellaisia ​​paineita, että olisi olemassa viides liikkuvan maalin jotenkin työnnetään . Mutta se on vain, jos ja jalkapallo näytelmiä, “Anteeksi puolustaja Krob.

Teplice täytyy luottaa liigan matka Eurooppaan. Sunnuntaina käsitellyt käynnistänyt Pribramin viidenneksi, ehkä Cupin (jos FARC Cupin voittaa Jablonec).

“liiga on kupille, tietenkin, voimme silti taistella. Ja ehkä se riittää laskemaan kaiken loppuun “, Slavík sanoo