Toisaalta: vaihtaako urheilussa dying art?

Ensimmäinen suuri kytkimenkytkin oli George Davis, joka ajoi 135 New York Giantsia varten vuonna 1897 matkalla Hall of Fameen. Huolimatta hänen menestyksestään, vaihtopommit pysyivät harvinaisina pääosissa, jotka hyväksyttiin lähinnä typerä ohjaaja etsii uutta työkalua, kun vanhat heikkenivät. Kaikki muuttui kuitenkin vuonna 1951, kun Commerce-poika, Oklahoma debytoi New York Yankeesin kanssa. Houston Astros on kääntynyt ympäriinsä ympäriinsä tekemällä mitään Lue lisää

Vaaleat hiukset, siniset silmät ja sarjakuva-lihakset Mickey Mantle kirjoitti nimensä baseball-historian suuren osan rinnalla. Häntä ihastutti kansakunta, erityisesti lapset, jotka jäljittivät kaikkea mitä hän teki, pelaamasta keskusta-alasta vaihtamaan lyöntiä.Kun Mick nautti ilmiömäisestä menestyksestä, molempien osapuolten taistelujen määrä kasvoi välittömästi. Tämä ajatus laajeni seuraavalle sukupolvelle, sillä miehet, jotka idolisoivat Mantlen, kannustivat lastaan ​​lyömään oikealla ja vasemmalla kädellä.

Stillkin myös baseball-pelaajan keskuudessa vaihtokytkin on suhteellisen harvinainen ilmiö. Siirrä pois baseball, ja se on vielä harvinaisempaa. Miksi urheilijat poistuvat taktiikasta, joka voi antaa heille etua?

Krikettien Twenty20-versiossa painotetaan enemmän nuanen taistelua, ja siirtymävaiheen muodot ovat päässeet peliin hiljattain. Vaikka Pakistanin Mushtaq Mohammadin kaltaiset pelaajat olivat yrittäneet vaihtaa 1970-luvulla, Englannin tähti Kevin Pietersen toi sen esiin yhden päivän kansainvälisen Uuden Seelannin vastaan ​​vuonna 2008.Aluksi oli jonkin verran hämmennystä, lähinnä pelin luonnollisen konservatismin ansiosta, ja kansainvälisen kriketin neuvosto joutui ratkaisemaan vaihdon lyönnin laillisuuden. Vaikka muut krikettimet käyttävät nyt taitoa, se on vain yksi väline taikina-arsenalissa, jota käytetään pettämään ja ylittämään vastakkaista joukkuetta. Siksi vuorottelu osumalla krikettiin on paljon spontaani kuin baseballissa: yllätyshyökkäys kuin läpinäkyvän kilpailun elementti.

Tämä on vallitseva teema koko urheilussa, ja satunnaiset epätarkkuudet kasvavat, mutta mitään asteikolla vertailukelpoisella tasolla. Ei ole harvinaista, että NBA- tai NHL-pelaajat ampuvat kummallakin kädellä, mutta innostuessa on tarve improvisoida nopeasti liikkuvissa, vapaasti juoksevissa peleissä.Sama pätee jalkapalloon ja moniin taistelulajiin, kuten nyrkkeilyyn ja taistelulajiin. Snookerissa Ronnie O’Sullivan voi pelata laukauksia kummallakin kädellä, mikä estää tarinan jatko-osuuden tarpeen (ja jotkut sanovat vain, että se näyttää), mutta muutamat muut ovat tosiasiallisesti ammattitaitoisia, joten se ei dominoi peliä.

Mutta baseball on erilainen. Se on kodifioitu toimenpide, jossa pitkä sarja yksittäisiä ja selkeästi määriteltyjä tapahtumia käsittää koko kertomuksen. Siksi teoriassa niin vaikeaksi tehty teippi on ennalta suunniteltu valinta baseballissa, ja se tekee siitä yhden urheiluun kuuluvista ainutlaatuisimmista ja aliarvioiduista tehtävistä.

Vaikka kurinalaisuus ansaitsee suuremman arvostuksen, kytkinpisteen todellista arvoa on vaikea kvantifioida.Edustava etu etupuolen näkökulmasta on se, että ylimääräinen joustavuus auttaa rosterin rakentamista. Tämä on mielenkiintoinen argumentti, mutta se on usein liian voimakas. Kun otetaan huomioon, että useimmilla kytkinlaukkureilla on yksi hallitseva puolue, on toisesta puolen kaksinkertainen ponnistus, joka on todellakin sen arvoinen, niin pienelle, arvaamattomalle ja epäoikeutetulle edulle? Mantle otti 66% hänen uran kilpa-otteluista vasemmanpuoleisena hittinä, mutta osui 69% kotistaan ​​juoksemaan tuolta puolelta. Hän lyö korkeampaan keskiarvoon kuin oikea, mutta mitä jos hän olisi juuri keskittynyt yhteen swingiin? Ehkä hänen voimanumeronsa olisivat olleet vieläkin hämmästyttävämpiä. Tässä suhteessa voidaan väittää, että siirtyminen lyö todellisuudessa tukahduttaa raakaa lahjakkuutta sen sijaan, että se monipuolistaa sitä.Pete Rose ja Eddie Murray ovat vain 3 000 osumaa, ja vain Murray on sopeutunut 500: een kotiin. On selvää, että se on pieni uima-allas, josta valita, mutta vähentyneen suorituskyvyn trendi myös kääntää tasoitustilastoihin. Esimerkiksi, .316, Frankie Frisch pitää kaikkien aikojen korkeimman lyönnin keskiarvon. Hänen tavaramerkkinsä on 78. historiallisessa listassa, mutta hän lyö vasemmalta puolelta .326, mikä viittaa siihen, että jotkut suorituskykyä voidaan uhrata monipuolisuuden lisäämiseksi. Jos argumentin tähden Frischin vasemman keskiarvon katsottiin olevan hänen urakehityksensä, se olisi 36. kaikkien aikojen, yli puolet siitä, kun hän oli listan suhteessa hänen rekisterikilpailuunsa.Tämän pitäisi ainakin käynnistää keskustelu elinkelpoisuudesta, joka yrittää leikata kahta erilaista heilahdusta sen sijaan, että se olisi yksi.

Tämä herättää huolenaiheita siirtymäpisteen tulevasta selviytymisestä. Elämme kehittyneiden analyysien aikakaudella, jossa Major League -tiimit luottaa tietojasi päätöksentekoonsa entistä enemmän. Tämä liike asettaa suurta huomiota puolueettomiin perusteluihin, joten siirtymätaistelun, joka on suurelta osin anekdoottinen, havaitun etulyöntiaseman pitäisi olla tarkempi. Edustustot lisäävät monipuolisuutta nykyaikaisemmiksi, kuten monien Chicago Cubs -operaattorien näkemykset osoittavat useiden eri kantojen välillä, mutta onko tämä merkitsevää vaihtavien jäännösten merkitystä. Toistaiseksi vuoteen 2016 mennessä vain 53 vaihtopelaajaa on kerännyt vähintään 50 Major League -levyn esiintymistä. Viime vuonna se oli 72, ja vuonna 2014 se oli 75.Syyskuussa laajennetut rosterit voivat vauhdittaa näitä rivejä, mutta todistamme myös edeltävien All-Star Break -määrän vähenemistä edellisiin vuosiin verrattuna. Itse asiassa nykyisellä kaudella on ollut vähemmän kytkentävilkkuja ensimmäisellä puoliskolla kuin missään muualla vuodesta 1999 lähtien. Lisäksi ryhmänä, vaihtokytkimiä, joilla on vähintään 50 levynäytöstä, on .247 / .316 / .380 slash line tällä kaudella, joka laskee alle liigan keskiarvon .256 / .322 / .417. Tämä on jälleen pieni näyte, ja suuntaukset voivat muuttua vuosi vuodelta, mutta on olemassa riittävästi näyttöä siitä, että alan viisaus, ainakin tällä kaudella, ehkä on siirtymässä iskunvaimennukseen, koska sen laatua ja hyödyllisyyttä käsitellään.

Riippumatta lopputuloksista itse teoksesta tulisi innostaa kunnioitusta.Hyökkäämällä baseballia hyvin luonnollisella kädelläsi on äärimmäisen vaikeaa, mutta vain yrittäessäsi tehdä niin heikossa kädessäsi, käsi, jolla monet taistelevat hampaiden harjaamiseksi, on vieläkin uskompaa. Se, että kukaan voi säännöllisesti onnistua, melkein uskoo vakaumukseen. Vaikka emme vielä selvitä sen tarkkaa arvoa uudessa pelissä, voimme silti pysyä taaksepäin ja ihailla tätä taitoa.