Třinec voitti semifinaalissa olevan edun, Irtagovan rauha ylsi Spartaan

Kahden voimakkaan klubin taistelu korkeimmilla tavoitteilla oli tasapainoinen. Hän muistutti häntä uudelleen shakkipelistä, päättäen uudelleen yksityiskohdat. Sparta kahden kotivoiton jälkeen tunsi mahdollisuuden kääntyä sarjasta 0: 2: sta 4: 2: een. Ja se on Trinec jälkeen viime vuoden vetäytyminen Zlin säikähtää.

Joten avain kotimaan kaksintaistelu laudalla Werk Arena Třinečtí vedettiin laatikon salaisuus hahmo. Irgl palasi jääkiekkoon leikkauksen jälkeen munuaiskasvaimeen viiden kuukauden kuluttua. (lisää Irglová palata tänne)

Se tuntui ajaa yli spartalaiset tämän yllättävän yllätti itsensä lisäksi ole paljon käyttöä “King” Rolínek joka sai viimeisen ottelun tikku silmässä . Ensimmäisessä kolmasosassa he olivat liikkumattomia, heittivät virheitä vuorollaan, pelasivat ehkä sarjan pahin kaksikymmentä minuuttia.Praha luottamus otteluissa kuten heille tien Sleesian haalistuneet.

Seitsemännessä minuutin sitoutumaan suurin virhe. Maalivahti Novotny kiekko maalin taakse rozehrával suoraan Polanskému että se palasi vaaravyöhykkeelle. Vuodesta Vondrkových luistimen terä on muuttunut suuntaan, hän sai vapaata Hrňová Erik, joka antoi maalin tyhjään maaliin. Novotny oli liukunut toiselle puolelle eikä tehdä siirtoa.

Hetken lisätä kotiin raivoavan areenalla toinen tavoite, puolustaja Milan Douděra ajoi pitkin aluksella, sai jäähtyä ennen sijoitettiin mukavaa rystylyönti ampui yli mitt sijoitettiin .

Vuoden ensimmäisen osan ei käytä ylimääräisiä Hrňa lahjoitti mahdollisuus.

toisessa erässä paljon parempi liittyi Sparta.Tappionsa jälkeen hänellä oli lopulta mahdollisuus saada ensimmäinen maali. Vondrka ylivoima viisikymmentäkahdeksan yli kaksitoista, ja ampui nopean syötön Pech hukata.

Tauon jälkeen peli kuvan muuttunut, Trinec vastustanut ja hyökkäsi Sparta. Mutta hänellä ei ollut ampujaa. Tämä voisi sen sijaan olla toisella puolella palaajan Irgl jonka risteyksessä jälkeen rystylyönti Deke pysähtynyt ylös maalilinjan puolustaja Ďaloga.

Kun tasan kaksi minuuttia ennen loppua kolmannen Paikalliset nauttivat. Polášková aamulla ylärimaan pomppi prässi, jossa kiekko liukui Lukas Pech.

Se oli samanlainen tavoite, joka päätti torstaina Hlinka laajennus. Kuten kun Frolik Hrubec edes Simon ei tiedä, missä levy sijaitsee.

32 sekuntia Kolmannessa erässä oli jo kompensoitu.Spartans käytti torjua heidän vastustajansa. Petr Kumstát vihjasi ammuttu mutta osuma rakuunat ja voitti Hrubec.

Suuri mahdollisuudet vähentynyt, siellä odotti virheen toisella. Hrňu kaivella aktiivista Novotny, toisaalta Buchtele valtapelistä kepeillä osui alttiina tavoite.

55 minuuttia Ďaloga pikajuna syöksyi hyökkäys, se Třinecký puolustaja juuri ennen prässi ja heitti Spartan hyppäsi maalivahdin Hrubec kanssa joka riehui paljon. Ďaloga huolimatta protestit meni rangaistusalueelle.

valtapelistä voisi päättää Nosek, piirien välillä oli yksin, mutta laukaus yritys ilman koulutusta hän tuli ulos ihanteellisesti ja ammunta kiekko meni Novotny.

2 : 2 ottelua. 2: 2 viidentenä. Tasapainoisempi sarja ei voi olla. Mutta joku on saatava etua.Voittaja kolmannen kerran ja päätti jatkaa.

Spartans loppumassa virta. Käytännön koko peli pelattiin kolmella viidellä. Yaloga, toisena kerta, hänen joukkueensa heikentynyt, kun hän ampui pallon laukomaan. Heikentämällä taas haukannut hieman varasto.

Mutta Bryssel ammuttiin Novotny meni verkot, sitten puolestaan ​​on epäonnistunut Dravecký ja parhaat mahdollisuudet palata Kumstát estetty Hrňová stick.

Spartan hyökkääjä Kääntäen voisi yksin päättää, mutta paluu kulkevat Pechová ampui baariin.

Kun olet saanut kolme minuuttia ennen loppua asetettu aika Trinec paineita, on varma, hän vei aikaa. Ja se auttoi.Novotny joutui puuttumaan vastaan ​​Plíhalová ammuttu, mutta hän pudotti kiekko on prässi, sitten tukossa Pilar Trinec joukkue.

Yleisö kukkuraksi syrjäytymistä. Ja kun he osuivat kuutioon uudelleen, he viheltävät.

Ensimmäisen kerran sarjassa oli vain erillisiä hyökkäyksiä. Korvaava Janus, joka poistui elämästä, käytettiin sekoittamaan vastustajaansa. Mutta tavoitteena on lopulta laittaa Novotny.

Ensimmäisessä sarjassa se voitti rysty silmukka Klepiš, Irgl antoi Sparta ja tallentanut Buchtele.

mutta Trinec on vielä Irgl! Hänen toinen ramppi betonin alla oli mielenosoitus, mutta hän ei päättänyt uudestaan. Pech asettui uudestaan ​​ja niin Tillin’in ystävänsä numerolla 24 kolmannen kerran ja muutti sen uudestaan. Sparťan Pech ei onnistunut tällä kertaa. Rd. Mat.