Tuleeko koripallon pelaajat Hradec ja Trutnov? Draama leikkaa lauantaina

Kun torstain otteluista sarjaan Sokol Hradec Králové ja Slavia Prahan välisen sekä Kara Trutnov ja Valosun Brno ratkaisematta 2: 2 välieriin ratkaisee lauantain ottelut, joka on kotikenttäedun vain Hradec.

Enemmän neljännen duoden jälkeen ovat ehdottomasti pahoillani Hradecin pelaajille. Menit Prahaan 2: 1 -johdolla ja onnistuessaan he voisivat juhlia prosessia. Mutta tämä vaihtoehto kesti huonosti Staged toinen desetiminutovka että Hradec menetti noin kaksikymmentä pistettä 4:24 ja sama ero oli lopulta myös lopputulos – 58:78.

Tässä Hradec jälkeen suuri suorituskyky tiistain kolmannessa kaksintaistelun aloitti sarjan toivottavasti tällä kertaa ja neljän minuutin kuluttua johti yhdeksän pistettä 13: 4.Mutta sitten kotijoukkue vei aikaa ulos alettua Sokol alkoi kutistua ja lopulta voitti avaamista neljänneksellä Slavia 22:20.

mutta se ei ollut mitään verrattuna siihen, mitä tapahtuu kentällä toisessa kymmenen minuuttia. Siinä Hradec hävisi kokonaan telasta, ei edes anna yhtä koria ja kaikki neljä pistettä rangaistuspotkusta. Toinen puoli teki Sokol podařenější onhan vaan uhkaa johtaa Slavia ei riittänyt.

Toisin Hradec vie Kara Trutnov täytyy pelata viidettä peliä Valosun Brno miellyttävä menestys.Vasta eilen, neljäs oli ylittänyt tilasta 1: 2, ja jos menetti olisi tarkoitus hänen käytettävissään, ja kauden päätteeksi.

Tämä valinta mutta pelaajat Trutnova kumonneet erinomaisesti hyvin koordinoitua ensimmäisellä puoliskolla, jossa teki 50 pistettä ja saatu osmnáctibodový johtoa ( 50:32). Toisella puoliskolla Valosun parani, mutta Kara ei jättänyt lyijyä ja voitti 83:70. Erinomainen suorituskykyä joukkue hallitsee suuri ampuja Pazderová doskakující Amerikan Ostarellová.

Kuka on lopulta lisätään nykyisin kaksi tunnettua osallistujat välierissä päätetään lauantaina iltapäivällä. Hradec Králové ottelussa Slavia Praha alkaa kello 17, Trutnov kaksintaistelu kentällä Valosun Brnon tuntia aikaisemmin.Semifinaali jo tarjoavat pelaajille mestaruuden USK Praha, jolla on suljettu yliopisto Prahassa ja Nymburk, jonka läpi IMOS Brno.