Unibet pariuri sportive

Unibet pariuri sportiveEchipele britanice ar putea fi mai greu să semneze jucători europeni de top, în cazul în care Marea Britanie votează pentru a rupe relațiile cu Bruxelles, Karren Brady a avertizat președinții clubului. Tory peer, vicepreședinte al West Ham United, a scris unor echipe profesioniste pentru a avertiza că “tăierea noastră din Europa ar avea consecințe devastatoare” atât pentru Unibet pariuri sportive economia, cât și pentru competitivitatea fotbalului britanic. Brady, care este în rolul principal al campaniei principale de a păstra Marea Britanie, în Uniunea Europeană, a declarat că regulile de liberă circulație au facilitat atragerea de talente din celelalte 27 de state membre.Ea a susținut că două treimi dintre jucătorii din țările UE care joacă în Anglia ar putea să nu îndeplinească criteriile de viză care se aplică țărilor din afara UE și, prin urmare, ar putea fi obligați să plece. Cum Brexit ar putea Unibet scoate fotbaliștii din Europa Premier League Citiți mai multe

< Într-o scrisoare adresată președinților tuturor părților profesionale din Anglia, Scoția și Țara Galilor, ea a spus: “Pentru cluburi, libera circulație joacă un rol important în transferurile și contractele jucătorilor. Jucătorii din UE pot să semneze pentru cluburile din Regatul Unit fără a fi nevoie de viză sau permis de muncă special, făcându-l mai rapid și mai ușor să obțină talentele de Unibet top din întreaga Europă pentru a veni și a juca în campionatele noastre. aproape 200 de fotbaliști din Premier League care au beneficiat de acest aranjament.Lăsarea UE ar putea avea un impact puternic asupra jucătorilor străini, deoarece analizele independente au arătat că două treimi din stelele europene din Anglia nu ar îndeplini criteriile automate de viză care nu sunt vizate de UE și, prin urmare, ar putea fi forțate să plece. Pierderea acestui acces neîngrădit la talentul european ar pune Unibet dezavantajul cluburilor britanice în comparație cu laturile continentale “. Scrisoarea ei sugerează, de asemenea, că fanii care călătoresc în deplasare în Europa pot beneficia de zboruri mai ieftine și nu trebuie să plătească pentru vize.

Brady se află în consiliul britanic Stronger in Europe, care militează pentru ca Unibet votul să rămână în UE în cadrul referendumului promis de David Cameron.

“English, Welsh, Scottish iar fotbalul irlandez de Nord câștigă atât de mult din a fi în Europa “, a spus ea. “Cluburile și fanii beneficiază de acțiuni, legi și finanțări europene.Lăsând UE să ne rănească ligile, să creăm incertitudine pentru transferurile europene și să fie un pas înapoi pentru următoarea generație de fotbaliști. “Deși normele UE privind libera circulație pot ajuta echipele Unibet britanice să semneze stele străine, altfel, netezind calea pentru jucatorii britanici, cum ar fi Gareth Bale, care au parasit Tottenham Hotspur pentru a semna pentru Real Madrid in 2013.