Väliaikainen Australian T20-valmentaja Justin Langer torjuu erikoisvalmentajien pyynnöt

Ja hän toivoo, että Big Bash League -kriketin pelaaminen joulupäivänä laskee tasaisesti.

Langer yrittää kumota Australian hämmentyneitä Twenty20-omaisuuksia, kun hän ottaa kansallisen puolen holvit kolmen ottelunsa aikaan Sarja Sri Lankaa vastaan ​​helmikuussa.Pat Cummins, Australia ja tarve puhdas, kitkaton nopeus | Barney Ronay Lue lisää

Entinen Testinavaaja nimitettiin T20-sarjan huoltajavalmentajaksi, kun taas vakiintunut Darren Lehmann on Intiassa valmistautumassa neljän testin sarjaan.

Aikataulun päällekkäisyys on harvinaisuus kansainvälisessä kriketissä ja Langer hyppäsi T20-valmennuksen tyhjäksi, kun Lehmann valmistelee testiryhmän.

Mutta 46-vuotias toivoo, ettei se koskaan saavuta kohtaa, jossa Australia nimittää eri täysiä -testi- ja yhden päivän formaatit.

”Mielestäni on edelleen tärkeää, että yksi henkilö valvoo koko asiaa”, Langer sanoi perjantaina.

“ täydellinen maailma, sinulla on yksi kapteeni ja yksi valmentaja, joka valvoo sitä kaikkea.

“Mutta tällaisissa tilanteissa (joissa on aikatauluristiriita) voi olla hyviä ihmisiä auttamaan tarvittaessa.Mutta en todellakaan usko, että se on tie eteenpäin (pysyvästi).

”Se voi tulla joskus laimennettuja viestejä.”

Langer sanoi kykenevänsä valmentamaan sekä Länsi-Australiaa Perth Scorchers oli täydellinen esimerkki siitä, miten eri muodoissa oleva vakaus voi muuttua menestykseksi.

Scorchers on voittanut kaksi BBL-nimikettä ja koskaan jäänyt Langerin kellon finaaliin.He voittivat myös yhden päivän otsikon ja pääsivät kahteen Sheffield Shield -finaaliin.

”Yksi meidän Scorchersin eduista on se, että olemme saaneet yhden valmentajan ja samojen linja-autojen jatkuvuuden koko ajan järjestelmä, Langer sanoi.

”Tuloksemme Scorchers-ohjelmassa näkyy, jos pidät tämän jatkuvuuden koko ohjelmassa, saat hyötyä.

“ Näkemykseni on näin pitäisi pysyä. ”

Langerille annettiin Mike Husseyn, Shane Warnen, Jason Gillespien ja Ricky Pontingin haltijoiden rooli.

Väliaikainen nimitys vahvistaa hänen asemansa Lehmannin todennäköisimpänä seuraaja, jossa Langer on myös johtamassa maajoukkueen yhden päivän kolmiosaisvoittoa Karibialla kesäkuussa.

Langer ei ole varma siitä, millainen hänen valmennustuki heijastuu kolmelle Sri Lankaa vastaan.Mutta hän ei halua mennä yli laidan.

“Toivottavasti voimme leikata sen hieman,” Langer sanoi.

BBL harkitsee aikataulun ottamista joulupäivänä tulevina vuosina. Mutta Langer ei ole ajatuksen fani.

”Toivon, että se ei tapahdu”, Langer sanoi.

”Joulupäivä on todella pyhä päivä. En haluaisi nähdä, että urheilua pelataan joulupäivänä.

”Perheille on hyvä aika. Meidän on kunnioitettava pelaajia, valmentajia ja ylläpitäjiä.