Videoderby: Škoda ei suostu Sparan tavoitteeseen, Hapal haluaa tarkemman arvioinnin

Kolme kiistanalaista tilannetta ensimmäisellä puoliskolla, toinen toisessa. Kaikki videoiden ansiosta on tarkistettu oikein. “Se oli paikallaan, se auttoi jalkapalloa, reilua peliä”, sanoi Spartan puolustaja Lukáš Štetin, joka soitti pääroolissa viime hetkellä. anna pelin mennä kotiin ja jopa lopettaa tauon. Sitten siirrännäisen auton kollegoilta hänelle ilmoitettiin, että tämä oli rikkomus. Peli keskeytti ja toisaalta tuomioistuin määräsi rangaistuksen, josta Milan Skoda teki maalin viimeisellä 3: 3.

“Se oli pelin nopea siirto.Kestää jonkin aikaa hallita laukausta, ja viestin tulee vain silloin, kun he ovat vakuuttuneita “, totesi Tšekin tasavallan videovalokuvan päällikkö Roman Hrubeš. “Tietenkin pyrimme minimoimaan viivästyksen, toisaalta haluamme parhaita päätöksiä. Se ei ole huono asia, hän lisäsi.

Muuten, vaikka Sparta teki vastahyökkäyksen, erotuomari muistaa tavoite, palasi ensimmäiseen rangaistukseen ja määrää rangaistuksen. “Faul oli luultavasti selvää, potkiminen tapahtui, vaikka en tiedä mitä voimaa ja miten.Mutta Tecl voitti tämän paikan pitämällä Costaa jerseyina. Hän kertoo, että se oli molemminpuolista, mutta en usko “sanoi Sparta valmentaja Pavel Hapal.

” Foul Tecla penaltovému edelsi leikkausta “, sanoi Charles Hrubes, joka oli avustaja derby videorozhodčího Miroslav Zelinka. Kokeneiden tuomareiden auttoi tärkein Konigsberg selvästi kolme kertaa ensimmäisen puoli ja peli tilanne seurataan vakiintuneen protokollan.

Näin ollen tarkistaa kaikki sijoitettiin tavoitteet ja rangaistuspotkujen. Jos ottelussa oli punainen kortti, se tutkii videon.Uusin lokimerkintä on virheellinen tunnistus tai korvaaminen rangaistaan ​​pelaajia.

“En halua näkyvän että vastustan tämän innovaation, päinvastoin, olen tyytyväinen vain sitä mieltä, että jotkut tilanteet eivät ole niin hyvin mitoitettu , “Ajattelee valmentaja Hapal. “Stoch minulle minun tavoite käsitelty ennen ensimmäisen maalin palloa kädellään, ja se ei ole arvioinut kukaan, ei kukaan edes katsonut sitä.”

mukaan toistuvan televisiokuvaa Slavia keskikenttäpelaaja Stoch ennen pisteytys laukauksen 70 minuuttia sai pallonhallinta käsivarren valvonnassa, mikä säännöt sallivat. Hänen interventio kontrolloitiin videorozhodčím luonnollisesti syntynyt Královec vain käyttäneet mahdollisuutta nähdä sen ennätys.Zelinka ja Hrubes häntä etäältä vahvistaa oikeellisuuden alkuperäisen päätöksen.

mainitsi hetkiä alkupuoliskolla?

Tunnistamattomat tavoite slavista John uppoamisen takia paitsiossa přihrávajícího vaurioita. Tunnistamaton shot Spartan Nicolae Stanciu paitsiossa harjakset on vieressä maalivahti Ondrej Kolar uskočením aktiivisesti osallistui tapahtumaan.

“Tiesin heti, että tavoite ei maksa, olin rauhallinen. Minulla ei ollut mahdollisuutta vastata, hän astui käteeni, osui peliin, “Kolar kuvaili tilannetta. Hänen joukkuetoveri Škoda ei päässyt maalille kilpailijalle.

“He eivät tunnustaneet häntä, koska joku suojeli maalivahdit. Näin pelaajan jääkiekkoasennossa maalivahdissa. Tämä on hölynpölyä “, sanoi hyökkääjä Slavie, joka päinvastoin kiitti ensimmäistä kiistanalaista hetkeä.

Sudi Kralovec 20-luvulla.minuutti hän rangaisti Jakub Jugasin kädestä, toistuvasti laukausten ansiosta, mutta totesi, että stopera-isännät osuivat palloon juuri ennen kuusitoista. “Tätä on hyvin vaikea arvioida”, Škoda myönsi.

“Se osoittautui kuinka monta jalkapallotilaa tarvitsimme videopätkää. Toisaalta jotkin navetan tavoitteet, mutta toiset taas tuovat mukanaan.Luojan kiitos, että video on “hän lisäsi jälkeen Derby Slavia valmentaja Trpišovský, jotka pitävät hänen vastine Hapal lakannut nauttia heti tehdä maali.

” Kun annoimme Kolmas tavoite, en iloita, koska en tiennyt, olisiko hän tunnustettu “, Hapal myönsi. “Tarkastelen ensin tuomareita, mitä tapahtuu”, lisäsi Trpišovský.

“Hassua, en tiedä mitä sanoa,” hän liittyi linja Sparta hyökkääjä Vaclav Kadlec Video jalkapalloa kehittyneelle.

“En pidä sitä.” sanoi Kadlec. “Koko ajan hän meni pelata jalkapalloa ilman videota, ja yhtäkkiä se tuo…”