Voisiko tämä olla vuosi? Chicago Cubs saavuttaa ensimmäisen NL Centralin nimensä vuodesta 2008 lähtien

Chicago Cubs voitti National League Centralin torstaina, kun St Louis menetti 6-2 San Franciscossa, jolloin hänestä tuli ensimmäinen tärkeä liigajoukkue tällä kaudella saavuttamaan divisioonan kruunun.Se on Cubsin ensimmäinen divisioonan nimi vuodesta 2008, ja he ovat tehneet sen aikaisemmin kuin missään muualla heidän historiansa aikana. Miksi protestoivat hymnien aikana ovat äärimmäinen synti Major League Baseballissa. Lue lisää

Cubs lost 5-4 Milwaukee Brewersille, mutta vangitsi ensimmäisen NL-keskikruununsa vuodesta 2008 muutaman tunnin kuluttua, kun jättiläiset sinetöitiin voiton Cardinalsilla.

Wrigley Field oli tyhjä, kun Matt Adams teki lopun ulos länsirannikolla, mutta äänekäs piristys nousi pallopuiston ympärillä ja useat ihmiset ryntäsivät auton sarvet.

“Tämä on vasta ensimmäinen askel”, Joe Maddon sanoi Cubsin pelin jälkeen ennen kardinaalien menetystä. “Meillä on paljon suurempia baseball-kaloja paistamiseen paistinpannuissamme.”

Cubit ovat menneet 108 vuotta ilman World Seriesia, mutta he tulevat postseason suosikiksi ja Vegasilla on 9- 4 voittaa koko juttu.Divisioonat voittajat, Cubs avaa postseason hosting-peli National League Division-sarjan 7. lokakuuta.

“Meillä on paljon edessämme. Me todella teemme “, baseball-operaatioiden puheenjohtaja Theo Epstein sanoi ennen Cubsin menetystä. “Se eräänlainen kaventuu siihen, miten voitte esiintyä lokakuussa.”

Johtava pitching-henkilökunta ja MVP-kilpailijat Kris Bryant ja Anthony Rizzo, Chicagossa, saivat kiivasta 25-6 aloittaa kauden .All-Star-tauon kompastumisen jälkeen Cubit vetäytyivät 22.-6.8., Jotka käänsivät NL-keskukselle muodon.

“Ei ole joukkue, , “Epstein sanoi. “Mutta lokakuussa ei ole koskaan suosikkeja samalla tavoin kuin tavallinen kausi.”

Chicago (93-53) hävisi mahdollisuutensa päätyä yksinään, kun hammaslääkäri Scooter Gennett antoi tie- murtuva, kaksivuotinen kaksinkertainen seitsemännessä pelissä Milwaukee.Keon Broxton hämmäsi ja Orlando Arcia ajoi kahteen runkoon Brewersille.

“Se oli vain tasainen hyvä pallo peli”, Milwaukee johtaja Craig Counsell sanoi. “Ilmeisesti, missä he ovat, puistossa oli erinomaista energiaa tänä iltana.” Giants puolestaan ​​sai pelin Alankomaiden länsimaissa johtavien Dodgeriin, jotka ovat etumatkaa neljällä menettämisen jälkeen 7-3 Arizonassa. San Francisco siirsi myös pelin idässä olevan New York Metsin edessä ja kaksi kardinaaliin kahta NL-villin korttia varten.