Vorakek aloitti Philadelphian turnin, Pastrňák antoi voittavan maalin

Voráček verrattuna 52 minuuttia näyttäviä tavoite 2: 2nd Puolustus Caroline ei huomannut, että Tšekin hyökkääjä juoksi maalin eteen, jossa hän oli syötön tarpeeksi aikaa lopettaa. Kladenský oppilas on neukvapil, sekoitettiin kiekko ja bekhendovým Deke sai seitsemästoista kausi.

Liikevaihto Philadelphia , että jopa kolmannessa jaksossa menetetään 0: 1 ja 1: 2, täydellinen Valtteri Filppula ja Michael Raffl. “Se oli hieno comeback. Pitäisikö meidän nostaa paljon luottamusta siihen, että voitimme ottelun jälkeen sellainen tie “, sanoi Filppula. Kotimaan pelaajille menettäneet toisen ottelun lyhyessä ajassa.Boston hukkaan etumatka 4: 1, kun taas kilpaileva kääntyi Pastrňáková kehityksen ansiosta hattutempun.

Petr Mrázek, joka oli edellisessä ottelussa neljä kerätään vuorottelevaa maalien, tällä kertaa maaliin Flyers nousi ja jäi kesken korvikkeita. Tsekin maalivahti tukossa Alex Lyon, jotka kattavat 23 laukausta ja teki kolmannen voittonsa NHL.

kaksintaistelu kaksi parasta joukkuetta Itäinen konferenssi teki Pastrňák Boston neljäs voittaa osuma kauden. Havířov natiivi rento loukkaavaa vyöhykkeellä, sai loistavan syötön Toreyho Krug, ja bekhendovým Deke voittaneet maalivahdin Tampa Andrej Vasilevského.

Yhdentoistaten minuutiksi David Backes teki maalin ja nosti Riley Nashin keskelle.Maalivahti Tuukka Rask, kiitos interventiot 23 maalin nolla kolmannen kauden.

“Joukkue osoitti parhaan suorituskyvyn puolustus pitkään. Vastustajat pelasivat fantastisesti. He tukkivat luodit, kiekot nopeasti poistivat puolustusvyöhykkeestä ja pelasivat hienosti ja pelasivat ottelun. Hyökkääjiä oli hyvin täydennetty, kattaen myös muut tärkeät puolustusalueet, joten kotona oli vain vähän mahdollisuuksia. Se oli hyvä osoitus siitä, kuinka meidän pitäisi pelata ja kuinka hyvää voisimme olla, sanoi Rask. Ja silti Boston loukkaantumisen takia väliin kapteeni Zdeno Chara.

Tomas Hertl teki kolmannella ottelua peräkkäin ja yleisarvosanaksi kahdennenkymmenennen kerran kauden, kun tavoitteena tyhjään maaliin sinetöidä voitto San Jose 5: 3 Vancouverissa . Lisäksi Prahan slava sai yhden tavoitteen.Syöttö oikealta tavoite tyyny ennen tullut maaliin Logan Couture.

Toinen Tsekin hyökkääjä Vladimir Sobotka auttoi kaksi avustaa, joista yksi voittomaalin jatkoajalla voittaa Ke Louis 4: 3 yli New York Rangers .

Tomáš Plekanec otti ensimmäisenä vastaan ​​ Montreal , joka laadittiin hänet vuonna 2001 ja jossa hän soitti 981 otteluissa. Kanadan Club Tsekin hyökkääjä vaihdettu kuukausi sitten Toronto , että lauantain taistelu kaksi suurta kilpailijat hallitsi 4: 0.Hyvä suorituskyvystä huolimatta Kladenský odchovanec ei pelannut.

Lisäksi 2: 0 ei tunnista videorozhodčí tavoite Kasperimu Kapanen varten Plekanec, jotka seulonnassa ennen veräjä toiminut sääntöjä pidemmälle ja välttää lyömällä Charlie Lindgren paremmin.

Chicago hävisi Buffalo, McDavid neuvoi vastaan ​​Floridassa

NHL-pelit lauantaina avasi taistelu kaksi joukkuetta alemmasta tikaspuolien taulukoita. Yksi suurimmista pettymyksistä tällä kaudella Chicagon vahvisti heikkojen ehtojen ja sortunut viime Buffalo 3: 5thToisessa předehrávaném kaksintaistelussa Florida riittämätön jälkeen Tulos 2: 4 Edmonton, josta kolme pistettä (1 + 2) välähti Connor McDavid.

torstai kiskoa 2: 6 Ice Winnipeg jääkiekkoilijoiden Chicago laiminlyöneen ennakkomyynti oletukset ja selvittää jopa neljännelle sijalle loppuun mennessä läntisen konferenssin avaavassa kaksintaistelussa lauantain ohjelmassa NHL jäällä idässä viime Buffalo ei voitu kumota.

Kapteenin Jonathan Toewsin tavoitteen jälkeen Blackhawksin kolmannen kolmanneksen alussa he saivat 2: 3-korttelin. Buffalo-nuori Nicholas Baptiste kuitenkin käänsi toiminnan 43. ja 59. minuutilta. Kello 59:21 Sam Reinhart lisäsi viidennen maalin tyhjään häkkiin.Chicago seuraava vika ei estänyt tsekit hyökkääjä David Kampf (12:20, -1, 2 luoteja) ja puolustaja Jan Rutt (20:28, +2, kaksi laukausta).

Ensimmäinen Team alaviitteet menettely East konferenssi, Florida , epäröi kotijäätä vastaan ​​ Edmonton . 40 minuutin pelin jälkeen Panthers johti 2: 1, mutta kanadalainen joukkue kääntyi kolmanteen kolmasosaan kolmesta maalista. Connor McDavid oli tuottava lainkaan. Ensimmäinen osui hänen 34. kauden verrattuna 2: 2 ja sitten avustaa tapahtumissa gólových Adam Larsson ja Ty Rattieho.