West Hamin Slaven Bilic kutsuu Victor Wanyamaan puuttumaan sopimattomaksi

Victor Wanyama tuli seitsemäs pelaaja, joka on lähetetty kolme kertaa Premier League -kaudella, joukkueen toisen ryhmän hallinnoiman joukkueen kesken jakamaan halveksuntaa tällaisen ei-toivottujen ennätysten hallussapidosta. Slaven Bilic ylitti hänen pelinsä kovaan torjuntaan, mutta West Ham -johtajalla ei ole rakkautta Saksin-tyyppiseen haasteeseen, jonka Wanyama teki Dimitri Payetistä.

Bilic on turhautunut hänen joukkueensa kyvyttömyydestä peruuttaa Maya Yoshidan varhaista tavoitetta 36 jäljellä olevilla minuutilla Wanyaman tarpeettoman irtisanomisen jälkeen, mutta tämä on toinen kerta, kun Payet on joutunut tällaiseen maatalouteen.Ensimmäinen, Evertonin James McCarthylta marraskuussa, johti West Hamin tähtihyökkääjään viettämään 12 viikkoa nilkkavamman kanssa.

Payet nousi Wanyaman puuttumisesta ilman minkäänlaisia ​​viivästyneitä vahinkoja, ja sen odotetaan sopivan tiistaina FA Cupin neljännen kierroksen toisto kotona Liverpoolille, mutta Bilic oli edelleen ärsytetty.

“Sanoin Evertonin pelin jälkeen, että pidän lieventämisestä, pidän liukumasta”, Croat sanoi. “Se oli suuri osa peliäni ja uskon todella, etten käytä toista jalkaa liukumalla. Ei ole hyväksyttävää, saatko pelaaja vai ei, koska se on toinen jalka eikä voittaisi palloa.

“Kun näin sen reaaliajassa, se näytti punaisesta kortista. En sano sitä, koska olen West Hamin johtaja – se on punainen kortti. Hänellä oli onnekas, sillä jos saat hänet, silloin olet suuressa vaikeudessa.Minulle ei ole jalkapallosta paikkaa tällaisia ​​asioita, ja heitä on rangaistava. “Maya Yoshida juhlii 10 miehen Southamptonin pysyessä West Hamissa Lue lisää

Ronald Koeman puhuu Wanyaman kanssa maanantaina hänen kurinpidollisen tietonsa, huolimatta siitä, että irtisanominen oli ankara. Kenialainen lähetettiin myös Norwichissa viime kuussa, maksoi tiimilleen erään pisteen tuolloin ja johtaja on huolissaan keskikenttäpelaaja ei ole oppinut virheistään.

Bilic on luvannut laittaa vahvan tiimin vastaan ​​Liverpool, vaikka James Tomkins saattaisi kadota vasikka-ongelmalla.Sam Byram on kuppi-sidottu ja Carl Jenkinson on sivuutettu pitkäaikaisella vammalla, joten West Hamilla on potentiaalinen valintaruokailu oikealla takana.

“Meillä oli erittäin vahva joukkue, kun soitimme heitä ja teemme samoin “, hän lisäsi. “Emme ajattele Norwich-pelistä, vain Liverpool-pelistä. Muutama muutos vierasottelussa. On todennäköisesti joitain muutoksia, mutta se on vahva puoli. “

Southampton on kerännyt 13 pistettä 15 viimeisestä mahdollisesta ja kuukaudessa Koeman on mennyt olemasta huolissaan pöydän alemmista pöydistä katsomaan paikkaa Europa-liigassa. Niin paljon menestystä voidaan keittää alas Fraser Forsterille maalissa, joka piti viidennen puhtaan arkinsa palatessaan 10 kk ulos polven vaurioilta.Southampton onnistui vain viidellä 20 liigapelissä, joista hän oli sivuutettu.

Stoke Jacksin Butlandissa haastatteli Manchester Cityn Joe Hartia Englannin No1 -paidassa, mutta Forsterilla on paljon sanottavaa siitä jos hänen muodonsa jatkuu. Hänellä ei ollut paljon tehtävää täältä syrjään tainnutusta ensimmäisestä puoliskosta, ellei Winston Reid kieltäytynyt, mutta hänen läsnäolonsa on vain herättänyt uskoa niille, jotka pelaavat hänen edessään.

Forsterin paluu on samansuuntainen vaihtaa kolmeen keskipysäkeeseen ja Matt Targettin loukkaantui viime viikolla, mikä mahdollisti Yoshidalle mahdollisuuden harvoiseen alkuun. Ottelun voittaja vaikutti myös puolustukseen ja toivoo, että se voi olla ponnahduslauta hänelle pysyväksi otteluksi. “Minun täytyy näyttää [kykyni] tukijoille ja valmentajille.Tiedän, että se ei ole vielä tarpeeksi, joten minun on jatkettava paljon paremmin jatkuvasti ja yrittää saada takaisin asema. Minulla on kaksi tai kolme kertaa erittäin helppo erehdys, huolimattomat virheet pelien aikana. Minun on vähennettävä tällaisia ​​virheitä, niin tulen olemaan paljon parempi pelaaja. “