Unibet: Maanantaisin parhaat vedot sekä kallistumiskilpailu

Toivottavasti Manners Please (6.05) ei ole päättänyt elää hänen nimensä tämän toisen retkensa Thirskissä tänä iltana. Kun hän aloitti debyyttinsä Salisburyssa 11 päivää sitten, hän näytti kannattavan “jälkeenpäin” muiden juoksijoiden kanssa, jotka juoksivat karsinoista ja antoivat kilpailijoilleen puoli tusinaa.

Ralph Beckettin kaksi- vuotias näytti enemmän inexperience Unibet kyseisen debyyttialueen aikana, mutta lopulta loppuun hyvin vaatia viides paikka, mutta ei koputtaa nopeasti pinnalla.

Today’s Ground Thirsk lupaa olla sopivampi hevonen hänen pehmeä -paikan sukutaulu. Beckettilla on huomattavasti korkea lakkoaste ja muutamat juoksijat, jotka hän lähettää tämän Yorkshiren radalle.Manners Please on tarjolla klo 7-4.

Carlisle, Monaco Rose (5.15) on ollut hieman turhauttavaa Richard Faheylle, mutta jotkut Chesterin kilpailuista tekevät hänestä 11-2, arvo-vaihtoehtona Sir Mark Prescottin Cartwrightille, joka on lyhyt hinnoiteltu aamu-suosikki.Horse-kilpailuvihjeitä: maanantai 22. elokuuta Lue lisääTekkilpailu – uusi viikko

Onnittelut 23skidolle, joka pyyhki pois mahdollisuuden Unibet saada kiinni poimimalla 5-1 voittajaa perjantaina, jolloin lopputulos on +32,50. Onnittelut, sir! Pidämme yhteyttä sähköpostitse.

Ayrin kilparadan ystävällisesti tarjoama tämän viikon palkinto on pari Club-kotelointiluetteloa Ayr Gold Cup -päivälle lauantaina 17. syyskuuta. Se on Skotlannin suurin ja rikkain litteä kisatapahtuman huippukokous ja aina erittäin hauska.Jos et voita, voit lukea lisää siitä ja ostaa lippuja täältä.

Jos haluat potkaista asioita, haluamme sinun valintasi mukaan seuraaville kilpailuille: 4.30 Brighton, 7.05 Thirsk, 8.20 Kempton.

Kuten aina, mestari on kilpailija, joka palauttaa parhaan voiton nimellisille tason panoksille £ 1 alk. Hinnalla nimettyjen kilpailujen, joista on kolme päivässä perjantaihin asti. Ei-juoksijat luottavat häviäjiin.

Jos viikon lopussa on tasapeli, voittaja on kärki, joka korkeimpien pisteet mukaan sidottujen joukossa lähetti vinkit aikaisintaan viimeinen päivä.

Katso käyttöehdot napsauttamalla tätä.

Onnea!